Universitatea din București. Local CIVIS Days 2021

9 dec. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 105

Universitatea din București a publicat un anunț privind desfășurarea votului pentru experiențele CIVIS împărtășite de studenții din UB (concursul Jurnal de Student CIVIS), care va avea loc pe pagina de Facebook a Universității. Această votare se va putea desfășura până pe data de 9 decembrie 2021.

Totodată, în data de joi, 9 decembrie, ora 10:00, va avea loc o întâlnire unde sunt invitați studenții din cadrul fiecărei facultăți a Universității din București, în vederea prezentării acestor mobilități și oportunități CIVIS.

De asemenea, vineri, 10 decembrie, ora 10:00, vor fi prezentate proiectele din cadrul primului CIVISthon UB, fiind invitați toți susținătorii echipelor facultăților, care vor prezenta proiecte, dar și ceilalți studenți interesați.

În vederea consultării mai multor informații despre competiție, vă rugăm să accesați următorul link.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

📞VEZI ȘI FACULTATEA DE DREPT, UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI. SESIUNEA DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE A STUDENȚILOR ȘI MASTERANZILOR – EDIȚIA A XIII-A

Universitatea din București. Local CIVIS Days 2021 was last modified: decembrie 9th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter