[UPDATE: Perioada de înscrieri] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Sesiunea de Comunicări Științifice a studenților și masteranzilor – Ediția a XIII-a

25 feb. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 254
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Perioada de înscrieri

Facultatea de Drept a Universității din București a publicat un anunț potrivit căruia perioada înscrierii lucrărilor pentru Sesiunea de Comunicări Științifice (SCS) a studenților și masteranzilor Facultății de Drept – Ediția a XIII-a este 14 februarie-4 martie 2022, termen care nu se va prelungi.

Solicitarea de înscriere se face prin trimiterea materialului împreună cu acordul asupra variantei finale, dat de cadrul didactic titular coordonator (și cadru didactic asociat, după caz), la adresa de e-mail [email protected].

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

De asemenea, reamintim că ediția a XIII-a din anul universitar 2021-2022 a Sesiunii de Comunicări Științifice adresată studenților și masteranzilor Facultății de Drept, Universitatea din București (SCS) va avea loc în perioada 7-8 aprilie 2022.

În vederea consultării condițiilor de înscriere, vă invităm să accesați acest link.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)


Facultatea de Drept a Universității din București a publicat un anunț privind desfășurarea Sesiunii de Comunicări Științifice (SCS) a studenților și masteranzilor Facultății de Drept – Ediția a XIII-a, din perioada 7-8 aprilie 2022.

Astfel, perioada în care studenții și masteranzii își pot înscrie lucrările pentru această ediție este 14 februarie-4 martie 2022, termen ce nu se va prelungi.

Totodată, solicitarea de înscriere se va face prin trimiterea materialului împreună cu acordul asupra variantei finale dat de cadrul didactic titular coordonator (și cadru didactic asociat, după caz) la adresa de e-mail [email protected].

Condițiile de înscriere pot fi vizualizate aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din București. Prof. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias a primit titlul onorific de Doctor Honoris Causa

[UPDATE: Perioada de înscrieri] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Sesiunea de Comunicări Științifice a studenților și masteranzilor – Ediția a XIII-a was last modified: februarie 25th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter