UNEJ. Mesajul Serviciului Federal al Executorilor Judecătorești al Federației Ruse cu ocazia aniversării a 20 ani de la înființarea UNEJ

28 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 94

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești (UNEJ) a publicat marți, 27 iulie a.c., mesajul transmis de Serviciul Federal al Executorilor Judecătorești al Federației Ruse cu ocazia aniversării a 20 ani de la înființarea UNEJ.

Redăm, în continuare, mesajul Serviciului Federal al Executorilor Judecătorești al Federației Ruse:

„În numele Serviciului Federal al Executorilor Judecătorești al Federației Ruse și, al meu personal, vă felicit pe dumneavoastră și pe toți executorii judecătorești, membri ai Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din România pentru aniversarea a 20 de ani de la înființare.

Executarea riguroasă și la timp a hotărârilor judecătorești ca parte finală a etapei procedurii judiciare este dovada protecției drepturilor legale ale cetățenilor.

Timp de 20 de ani, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România a contribuit semnificativ la întărirea sistemului de executare silită.

Vă doresc dumneavoastră și tuturor executorilor judecătorești din România sănătate, bunăstare și dezvoltare profesională continuă.”

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Sursa informației

Vezi și „Aniversăm 20 de ani de când profesia de executor judecătoresc se exercită independent, dar sub imperiul legii!”. Interviu cu Marius Morari, președintele Uniunii Executorilor Judecătorești din România

UNEJ. Mesajul Serviciului Federal al Executorilor Judecătorești al Federației Ruse cu ocazia aniversării a 20 ani de la înființarea UNEJ was last modified: iulie 28th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter