UNBR. Selecție participanți la conferința cu tema „Good practices in cross border parental responsibility cases” – 17 iunie 2021

2 iun. 2021
Vizualizari: 231
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) a lansat o invitație de participare la selecția a 20 de participanți la conferința cu tema „Good practices in cross border parental responsibility cases”, organizată în data de 17 iunie 2021, online, în cadrul proiectului Cross-border Family Matters: A tour de table of good practices, finanțat de Comisia Europeană.

Astfel, UNBR are calitatea de partener, alături de EIPA Luxembourg – European Centre for Judges and Lawyers (ECJL) și The National School of Judiciary and Public Prosecution (Krajowa Szkola Sądownictwa i Prokuratury – KSSIP) în proiectul Cross-border Family Matters: A tour de table of good practices, finanțat de Comisia Europeană.

De asemenea, proiectul urmărește să ofere instruire practică cu privire la cele două instrumente principale ale dreptului familiei al în UE: Regulamentul Bruxelles II bis și Regulamentul privind întreținerea. Proiectul se va axa, în special, pe cele trei teme majore ale litigiilor transfrontaliere ale dreptului familiei în UE care implică copiii, responsabilitatea părintească, răpirea copiilor și întreținerea familiei.

Prima conferință va fi organizată în data de 17 iunie, fiind disponibile 20 de locuri cu participare gratuită, iar avocații interesați pot depune dosarul de înscriere până în data de 10 iunie 2021.

Totodată, pentru participare este necesară îndeplinirea următoarelor cerințe:

„1. candidatul trebuie să fie avocat, cu drept de exercitare a profesiei; avocații stagiari nu sunt excluși din această procedură; cu toate acestea vor avea un avantaj persoanele care justifică implicarea profesională în domeniul de referință al proiectului;

2. participarea anterioară ca expert sau cursant în proiecte derulate de UNBR sau INPPA reprezintă un avantaj;

3. pentru a sigura continuitate în accesarea informațiilor, avocații selectați să participe la această conferință online vor avea prioritate la înscrierea ca participant la conferințele care se vor desfășura fizic.”

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: „Cuvânt-înainte” rostit de Președintele UNBR] UNBR. Conferința cu tema „Vulnerabilități actuale ale profesiei de avocat: cauze și remedii”

UNBR. Selecție participanți la conferința cu tema „Good practices in cross border parental responsibility cases” – 17 iunie 2021 was last modified: iunie 2nd, 2021 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: