UNBR. Selecția a 20 de participanți la conferința „Aplicarea legislației UE privind combaterea discriminării” (17-18 octombrie 2022)

5 sept. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 79

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) a lansat invitația de participare la selecția a 20 de participanți la conferința „Aplicarea legislației UE privind combaterea discriminării”.

Academia de Drept European (ERA), cu sprijinul UNBR, organizează această conferință, care va avea loc în perioada 17-18 octombrie 2022, la București, în sistem fizic.

Obiectivul acestui seminar este de a oferi participanților posibilitatea de a înțelege și de aplica în mod corect legislația UE privind combaterea discriminării în litigiile interne. Accentul se va pune pe anumite aspecte de importanță practică pentru practicienii dreptului, în aplicarea celor două directive anti-discriminare (2000/43 și 2000/78).

Programul preliminar al evenimentului poate fi descărcat în limba engleză și limba română.

Avocații interesați își pot depune candidatura pentru a fi selectați la adresa de e-mail [email protected]

Data-limită de depunere a dosarelor de înscriere este 9 septembrie 2022.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Cerințe:

– candidatul trebuie să fie avocat, cu drept de exercitare a profesiei; avocații stagiari nu sunt excluși din această procedură; cu toate acestea, vor avea prioritate persoanele care justifică implicarea profesională în domeniul de referință al proiectului;

– participarea anterioară ca expert sau cursant în proiecte derulate de UNBR, barouri și INPPA reprezintă un avantaj.

Scrisoarea de intenție (cu atașarea înscrisurilor pe care le considerați relevante) va fi întocmită într-un singur document, format PDF, care se va transmite la adresa de e-mail [email protected], cu menționarea în corespondență a faptului că se comunică de către avocați „candidatura pentru conferința ERA”.

Mai multe detalii despre eveniment și organizare puteți găsi accesând sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [Update: Rezultatul verificării condițiilor de înscriere] UNBR. Examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2022

UNBR. Selecția a 20 de participanți la conferința „Aplicarea legislației UE privind combaterea discriminării” (17-18 octombrie 2022) was last modified: septembrie 5th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.