UNBR. Noua conducere a Casei de Asigurări a Avocaților

4 sept. 2023
Vizualizari: 112
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) informează că, la ședința Consiliului UNBR din 2 septembrie 2023, a fost aleasă noua conducere a Casei de Asigurări a Avocaților (CAA) își va prelua atribuțiile la 1 noiembrie 2023, după încetarea mandatului actualului Consiliu, la 31 octombrie 2023.

De asemenea, au fost aleși membrii Consiliului de Administrație al CAA pentru următorii patru ani, iar ca urmare a reformei realizate prin Legea nr. 99/2023 pentru modificarea și completarea legii privind sistemul de pensii al avocaților, Consiliul CAA va fi compus din nouă membri.

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

Noii membri aleși sunt:

● av. Silvana-Mihaela Racoviceanu, av. Julia Zorkoczy și av. Florin-Norocel Petroșel – Baroul București;
● av. Mihăiță Bubatu – Baroul Olt, av. Gabriel-Cornel Grigore – Baroul Constanța, av. Claudiu-Ovidiu Drăgănoiu – Baroul Ialomița, av. Sorin-Dumitru Rusu – Baroul Suceava, av. Cristian-Augustin Niculescu-Țâgârlaș – Baroul Maramureș și av. Stanca-Ioana Gidro – Baroul Cluj.

Totodată, noii membri s-au întrunit la prima ședință a Consiliului de Administrație al CAA, pentru alegerea președintelui și a vicepreședintelui. Domnul avocat Mihăiță Bubatu a fost reconfirmat în funcția de președinte, în timp ce domnul avocat Cristian-Augustin Niculescu-Țâgârlaș a fost ales în funcția de vicepreședinte al Consiliului CAA.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Rezultate înscriere] UNBR. Examenul de primire în profesia de avocat – sesiunea septembrie 2023

 

UNBR. Noua conducere a Casei de Asigurări a Avocaților was last modified: septembrie 4th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.