UNBR. Cartierul pentru Justiție – Senatul a adoptat propunerea legislativă pentru modificarea art. 2 din Legea nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauze de utilitate publice

15 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 174

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) a anunțat adoptarea, de către Senat, în unanimitate, a propunerii legislative pentru modificarea art. 2 din Legea nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauze de utilitate publice, necesare realizării unor obiective de interes național, județean și local.

Astfel, modificarea art. 2 din Legea nr. 255/2010 presupune includerea avocaților, barourilor și Uniunii Naționale a Barourilor din România în planul de construcție al viitorului Cartier pentru Justiție.

Inteligența artificială în materie penală

Conținutul articolului, conform propunerii de modificare, poate fi consultat aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Finalizarea conceptului general urbanistic-arhitectural] Cum va arăta cartierul pentru justiție din București. Investiția, plănuită pe un teren central, depășește 1 miliard de euro

UNBR. Cartierul pentru Justiție – Senatul a adoptat propunerea legislativă pentru modificarea art. 2 din Legea nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauze de utilitate publice was last modified: octombrie 15th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter