UBB se implică în organizarea summitului Times Higher Education (THE) din perioada 16-17 mai 2022

13 apr. 2022
Vizualizari: 171

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) anunță faptul că rectorul universității va participa ca specialist invitat la summitul Times Higher Education (THE), organizat în perioada 16-17 mai 2022, în Barcelona, Spania.

Astfel, summitul este organizat de THE, împreună cu alianța universitară europeană EUTOPIA, din care face parte și UBB, și este asociat cu UNESCO World Higher Education Conference (Barcelona, 18-20 mai 2022).

Totodată, evenimentul va aborda tema alianțelor universităților europene, urmând ca specialiștii în domeniu (rectori ai unor universități de referință la nivel internațional, lideri de organizații internaționale academice marcante și studențești), precum și experții în rankinguri/politici academice să dezbată avantajele și dezavantajele alianțelor universităților europene, prin raportare la noua strategie pentru învățământul superior a Comisie Europene și a Consiliului European.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

vezi și [UPDATE: UBB propune o perioadă de tranziție înainte de revenirea la cursuri în format fizic] UBB. Modalitatea de continuare a activităților academice în semestrul al II-lea al anului universitar 2021-2022

UBB se implică în organizarea summitului Times Higher Education (THE) din perioada 16-17 mai 2022 was last modified: aprilie 13th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.