[UPDATE: UBB propune o perioadă de tranziție înainte de revenirea la cursuri în format fizic] UBB. Modalitatea de continuare a activităților academice în semestrul al II-lea al anului universitar 2021-2022

15 mart. 2022
Vizualizari: 261
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: UBB propune o perioadă de tranziție înainte de revenirea la cursuri în format fizic

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) informează că Senatul UBB a adoptat luni, 14 martie 2022, propunerea Consiliului de Administrație al Universității prin care se prevede revenirea la cursuri în format fizic numai după o perioadă de tranziție.

Astfel, UBB a decis revenirea completă la cursurile cu prezență fizică după o perioadă de tranziție care se va încheia la finalul lunii martie 2022.

Conferința națională de insolvență

Totodată, la solicitarea specifică a facultăților, va exista posibilitatea excepțională de prelungire a perioadei de tranziție până în data de 4 aprilie 2022.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a publicat Hotărârea Consiliului de Administrație privind modalitatea de continuare a activităților academice în semestrul al II-lea al anului universitar 2021-2022.

Astfel, UBB propune analizarea soluției Consiliului de Administrație, luni, 14 martie 2022, în cadrul ședinței Senatului UBB, unde, dincolo de discuția legată de aprobare, ținând cont și de prezența în număr mare a studenților, se propune și o dezbatere mai generală.

De asemenea, se propune continuarea în învățământul superior a activităților așa cum au fost începute în semestrul al II-lea, reluând, ca trecere graduală, examenele de la sfârșitul semestrului în format clasic și, apoi, începând cu noul an universitar, să existe activitățile academice doar în format clasic.

Hotărârea Consiliului de Administrație poate fi consultată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

🔔Vezi și UBB acordă sprijin academic și material persoanelor refugiate în această perioadă din Ucraina

[UPDATE: UBB propune o perioadă de tranziție înainte de revenirea la cursuri în format fizic] UBB. Modalitatea de continuare a activităților academice în semestrul al II-lea al anului universitar 2021-2022 was last modified: martie 15th, 2022 by Universul Juridic
Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.