Stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi modificarea OPANRE nr. 131/2014 (OPANRE nr. 71/2016)

2 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 599

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

Actul normativ publicat în Monitorul OficialSumar
OPANRE nr. 71/2016
(M. Of. nr. 860 din 28 octombrie 2016)
Art. 1 – art. 6

 

În M. Of. nr. 860 din 28 octombrie 2016, a fost publicat Ordinul președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (OPANRE) nr. 71/2016 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și modificarea OPANRE nr. 131/2014 privind aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizată de Societatea Comercială MIHOC OIL – S.R.L. și pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 și a anexei nr. 3 la OPANRE nr. 8/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de S.C. MIHOC OIL – S.R.L.

Art. 1 din OPANRE nr. 71/2016

Art. 1 prevede faptul că rata de creștere a eficienței economice stabilită pentru a treia perioadă de reglementare este prevăzută în anexa nr. 1.

Art. 2 din OPANRE nr. 71/2016

Art. 2 dispune faptul că se stabilesc venitul reglementat unitar și venitul total unitar aferente serviciului de distribuție a gazelor naturale realizat de Societatea MIHOC OIL – S.R.L. în al patrulea an al celei de-a treia perioade de reglementare, conform anexei nr. 2.

Art. 3 din OPANRE nr. 71/2016

Art. 3 prevede faptul că se stabilesc tarifele reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție a gazelor naturale, conform anexei nr. 3.

Tarifele reglementate prevăzute la alin. (1) se aplică beneficiarilor serviciului de distribuție a gazelor naturale din localitățile pentru care Societatea MIHOC OIL – S.R.L. deține licența de distribuție a gazelor naturale.

Tarifele reglementate prevăzute la alin. (1) nu conțin acciza pentru gazul natural și T.V.A.

Art. 4 din OPANRE nr. 71/2016

Art. 4 stabilește faptul că anexa nr. 2 la Ordinul președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 131/2014 privind aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizată de Societatea Comercială MIHOC OIL-S.R.L. și pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 și a anexei nr. 3 la Ordinul președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 8/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de S.C. MIHOC OIL – S.R.L., publicat în Monitorul Oficial nr. 866 din 27 noiembrie 2014, cu modificările ulterioare, se modifică și se înlocuiește cu anexa nr. 4.

Prețurile reglementate prevăzute la alin. (1) se aplică clienților casnici ale căror locuri de consum sunt amplasate în localitățile pentru care Societatea MIHOC OIL – S.R.L. deține licența de distribuție și de furnizare a gazelor naturale, care optează pentru un astfel de preț.

Prețurile reglementate prevăzute la afin. (1) nu conțin acciza pentru gazul natural și T.V.A.

Art. 5 din OPANRE nr. 71/2016

Art. 5 dispune faptul că operatorul licențiat va duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin, iar compartimentele de resort din cadrul Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei vor urmări respectarea acestuia.

Art. 6 din OPANRE nr. 71/2016

Art. 6 prevede faptul că la data intrării în vigoare a respectivului ordin se abrogă Ordinul președintelui Autorității Naționala de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 99/2015 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție a gazelor naturale realizat de Societatea Comercială MIHOC OIL – S.R.L., publicat în Monitorul Oficial nr. 468 din 29 iunie 2015.

Alte prevederi relevante

Anexele nr. 1-4 fac parte integrantă din respectivul ordin.

Pachet: Principiile procedurei judiciare

Respectivul ordin se publică în Monitorul Oficial și intră în vigoare la data de 1 noiembrie 2016.

Stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și modificarea OPANRE nr. 131/2014 (OPANRE nr. 71/2016) was last modified: noiembrie 2nd, 2016 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter