Seminar de pregătire profesională UNPIR Filiala Timiș

1990       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

În zilele de 14 și 15 noiembrie, Hotelul Colosseum din Morahalom, Ungaria, a găzduit seminarul de pregătire profesională cu tema “Impactul noii legi a insolvenței asupra atribuțiilor practicianului în insolvență”. Conferința a fost organizată de UNPIR filiala Timiș în colaborare cu Editura Universul Juridic.

Conferința a fost deschisă de domnul Csaba Bela Nasz, care a vorbit despre “Mandatul ad-hoc și concordatul preventiv în noua reglementare a insolvenței”, după care doamna Viorica Munteanu a prezentat “Principalele elemente de noutate în viziunea Legii nr. 85/2006-Legii85/2014”. După o scurtă pauză, domnul Gheorghe Piperea a prezentat tema “Penalul ține în loc insolvența”, iar în finalul primei zi doamna Ivana Matic a vorbit despre “Commentaries on the law on changes and amendments to the bankruptcy law”, ultima temă revenind doamnei Cristina Crăciun – “Chestiuni întâlnite în practica judiciară”.

Un moment aparte al zilei a aarținut domnului Sevastian Bălescu, moment în care s-a vorbit despre “Arc peste timp. Anul 2104 – An aniversar pentru Mediul Asociativ, în general și profesia de Practician în insolvență, în special”.

A doua zi conferinței a debutat cu intervenția doamnei Flavia Crăciun, care a prezentat tema “Acțiunea în anularea actelor frauduloase ale debitorului. Transformarea creanțelor chirografare în creanțe garantate”, urmată fiind de domnul Stan Târnoveanu, care a vorbit despre “Unele aspecte privind tratamentul mai favorabil al creditorilor în Noua Lege a Insolvenței. Posibile paradoxuri. Posibile abordări cu privire la sechestrul asigurator, confiscarea specială și confiscarea extinsă”.

Au urmat domnul Florin Moțiu (“Analiza unor categorii de creanțe din Codul Insolvenței”), domnul Radu Bufan, doamna Oana Velican (“Aranjarea răspunderii solidare conform Codului de procedură fiscală”), conferința fiind încheiată de tema doamnei Geta Balaban – “Chestiuni întâlnite în practica judiciară”.

Seminar de pregătire profesională UNPIR Filiala Timiș was last modified: decembrie 11th, 2014 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter