Schimbarea denumirii amplasamentului obiectivului de investiţii din “Esplanada” în “Cartierul pentru Justiţie” (H.G. nr. 592/2019)

20 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 264

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În M. Of nr. 682 din 19 august 2019 a fost publicată H.G. nr. 592/2019 privind aprobarea schimbării denumirii amplasamentului obiectivului de investiții, situat în municipiul București, Bd. Unirii, sectorul 3, din „Esplanada” în „Cartierul pentru Justiție” și „proiecte de interes public ale municipiului București”, precum și pentru aprobarea programului prioritar de reconversie funcțională a amplasamentului.

În continuare vom evidenția principalele dispoziții relevante din conținutul acestui act normativ.

Brașov: Conferința GDPR în profesiile liberale, instituții și companii

Astfel, în art. 2 se menționează aprobarea Programului prioritar de reconversie funcțională a amplasamentului „Cartierul pentru Justiție” și „proiecte de interes public ale Municipiului București”, iar art. 3 prevede mandatarea Ministerului Justiției în vederea inițierii demersurilor legale necesare pentru efectuarea fazelor de proiectare și execuție.

În altă ordine de idei, conform art. 4, obiectivul de investiții „proiecte de interes public ale municipiului București” se realizează de Primăria Municipiului București.

Totodată, art. 5 menționează abrogarea H.G. nr. 373/2004 odată cu intrarea în vigoarea a prezentului act normativ analizat.

 

 

 

Schimbarea denumirii amplasamentului obiectivului de investiții din “Esplanada” în “Cartierul pentru Justiție” (H.G. nr. 592/2019) was last modified: august 20th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter