Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la CCR şi a concursului pentru promovarea în funcţiile de prim-magistrat-asistent şi magistrat-asistent-şef – modificări (Hotărârea Plenului CCR nr. 1/2022)

21 ian. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 131

Actul modificat

Actul modificatorSumar
Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Curtea Constituțională și a concursului pentru promovarea în funcțiile de prim-magistrat-asistent și magistrat-asistent-șef la Curtea Constituțională

(M. Of. nr. 1146 din 2 decembrie 2021)

Hotărârea Plenului Curții Constituționale nr. 1/2022 pentru modificarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Curtea Constituțională și a concursului pentru promovarea în funcțiile de prim-magistrat-asistent și magistrat-asistent-șef la Curtea Constituțională, aprobat prin Hotărârea Plenului Curții Constituționale nr. 24/2021

(M. Of. nr. 64 din 20 ianuarie 2022)

– modifică: art. 3 alin. (1);

– abrogă: art. 3 alin. (4) lit. h), art. 4 alin. (1) lit. k), art. 4 alin. (4).

 

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

În M. Of. nr. 64 din 20 ianuarie 2022 s-a publicat Hotărârea Plenului Curții Constituționale nr. 1/2022 pentru modificarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Curtea Constituțională și a concursului pentru promovarea în funcțiile de prim-magistrat-asistent și magistrat-asistent-șef la Curtea Constituțională, aprobat prin Hotărârea Plenului Curții Constituționale nr. 24/2021.

Redăm, în cele ce urmează, cele mai importante modificări aduse respectivului regulament.

 

Art. 3 alin. (1)

Vechea reglementare

„Art. 3

(1) Data, locul, calendarul de desfășurare a concursului prevăzut la art. 2 alin. (1), numărul de locuri scoase la concurs și cuantumul taxei de înscriere se stabilesc prin hotărâre a Plenului Curții Constituționale, la propunerea președintelui Curții Constituționale.”

 

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, art. 3 alin. (1) se modifică și va avea următorul conținut:

Art. 3

(1) Data, locul, calendarul de desfășurare a concursului prevăzut la art. 2 alin. (1) și numărul de locuri scoase la concurs se stabilesc prin hotărâre a Plenului Curții Constituționale, la propunerea președintelui Curții Constituționale.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale
Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la CCR și a concursului pentru promovarea în funcțiile de prim-magistrat-asistent și magistrat-asistent-șef – modificări (Hotărârea Plenului CCR nr. 1/2022) was last modified: ianuarie 21st, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter