Regulamentul de organizare şi funcţionare al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare – modificări (H.G. nr. 147/2020)

27 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 439
Actul modificatActul modificatorSumar
 

 

Regulamentul de organizare și funcționare al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare

(M. Of. nr. 566 din 30 iulie 2014)

 

H.G. nr. 147/2020 pentru modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, aprobat prin H.G. nr. 615/2014

(M. Of. nr. 146 din data de 24 februarie 2020)

 

– modifică: art. 8 alin. (1) lit. a), art. 15, art. 18.

 

În M. Of. nr. 146 din data de 24 februarie 2020 s-a publicat H.G. nr. 147/2020 pentru modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, aprobat prin H.G. nr. 615/2014.

Vă prezentăm, în continuare, modificările aduse Regulamentului de organizare și funcționare al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare.

 

Art. 8 alin. (1) lit. a) din Regulament (modificată de H.G. nr. 147/2020) 

Vechea reglementare

În vechea reglementare, art. 8 alin. (1) lit. a) prevedea următoarele aspecte:

„a) relații de autoritate, care se stabilesc între directorul general al Agenției și directorul general adjunct, directorii sau șefii compartimentelor funcționale, după caz, între funcțiile de conducere și cele de execuție, precum și între Agenție și structurile subordonate;”

 

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, art. 8 alin. (1) lit. a) se modifică și se va prezenta sub următoarea formă:

Videoconferința regională de insolvență Buzău

a) relații de autoritate, care se stabilesc între directorul general al Agenției și directorii generali adjuncți, directorii sau șefii compartimentelor funcționale, după caz, între funcțiile de conducere și cele de execuție, precum și între Agenție și structurile subordonate;

 

 

Art. 15 din Regulament (modificat de H.G. nr. 147/2020) 

Vechea reglementare

În vechea reglementare, art. 15 se prezenta sub următoarea formă:

„Art. 15 – Conducerea activității curente a Agenției este asigurată de către directorul general al Agenției, ajutat de un director general adjunct, numiți prin ordin al ministrului, la propunerea consiliului de conducere al Agenției, în condițiile legii.”

 

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, art. 15 se modifică și va avea următorul conținut:

Art. 15 – Conducerea activității curente a Agenției este asigurată de către directorul general al Agenției, ajutat de doi directori generali adjuncți, numiți prin ordin al ministrului, la propunerea consiliului de conducere al Agenției, în condițiile legii.

 

 

Art. 18 din Regulament (modificat de H.G. nr. 147/2020) 

Vechea reglementare

În vechea reglementare, art. 18 conținea următoarele dispoziții de interes:

„Art. 18 – Drepturile salariale ale directorului general și ale directorului general adjunct ai Agenției se stabilesc în ordinul de numire în funcție, cu respectarea prevederilor legale în domeniul salarizării personalului plătit din fonduri publice.”

 

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, art. 18 se modifică și va avea următorea formă:

Art. 18 – Drepturile salariale ale directorului general și directorilor generali adjuncți ai Agenției se stabilesc potrivit reglementărilor în vigoare privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice și se individualizează prin ordinul de numire în funcție.

 

Regulamentul de organizare și funcționare al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare – modificări (H.G. nr. 147/2020) was last modified: februarie 27th, 2020 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter