Publicitate înșelătoare – avertisment MFP

26 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 523

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 20 iunie 2017, Ministerul Finanțelor Publice (MFP) informează că după finalizarea verificărilor privind publicitatea înșelătoare și comparativă la 447 de firme, din care 17 mari contribuabili, s-au aplicat avertismente pentru mesajele publicitare neconforme de tipul:

– „…suntem cei mai ieftini din cartier!”
– „Cea mai bună și proaspătă carne, doar la…!”
– „Mai ieftin, mai bun, mai aproape!”

Conferintele Video Universul Juridic

Astfel, MFP primește sesizări privind publicitatea înșelătoare prin intermediul Formularului de sesizare on line, modalitate prin care aspectele care reprezintă încălcări ale Legii nr. 158/2008 să fie identificate, cercetate și soluționate într-un timp cât mai scurt.

De asemenea, Ministerul continuă campania de informare și verificare privind „publicitatea înșelătoare și comparativă a agențiilor turistice” – cod CAEN 7911, și a turoperatorilor, urmând ca în trimestrul III să fie verificate societățile care desfășoară „Comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate”– cod CAEN 4773.

Sursa informației

Publicitate înșelătoare – avertisment MFP was last modified: iunie 22nd, 2017 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter