Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice (ședința Camerei Deputaților)

2 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 315

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ședința Camerei Deputaților Ordinea de zi
3 iulie 2019– Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul ordinii și siguranței publice;

Monitor Dosare

– Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.80/1995 privind statutul cadrelor militare;

– Proiectul de Lege pentru completarea articolului 5 din Legea nr.33/1994 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică.

 

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial (www.cdep.ro), s-a făcut publică ordinea de zi pentru ședința Camerei Deputaților din ziua de 3 iulie 2019. În cadrul acesteia se află o serie de proiecte de acte normative care urmează să fie supuse votului Camerei Deputaților.

Vă prezentăm, în continuare, lista privind respectivele proiecte:

– Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul ordinii și siguranței publice;

– Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.80/1995 privind statutul cadrelor militare;

– Proiectul de Lege pentru completarea articolului 5 din Legea nr.33/1994 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică.

 

Sursa informației

Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul ordinii și siguranței publice (ședința Camerei Deputaților) was last modified: iulie 2nd, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter