Programul de formare cetățenească în școli: „Educație pentru Justiție și Democrație” (oportunitate de voluntariat și training)

18 aug. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1608

Despre

  • Voluntariat pentru comunitate
  • Justițiabili informați
  • Termenul-limită pentru înscrieri: 1 septembrie 2015

Liderjust și Centrul Român de Politici Europene caută practicieni în drept pentru justițiabili informați, în cadrul programului „Educație pentru Justiție și Democrație – formare cetățenească în școli”.

„Ți-ai dori ca statul de drept să nu fie doar pentru cunoscători? Vrei justițiabili educați, informați și responsabili? Ești dornic să faci parte din schimbare?

Atunci alătură-te echipei Lider just – CRPE.
Dacă ești…

  • judecător, procuror sau avocat
  • interesat de cum va arăta viitorul României
  • implicat în societate
  • dispus să împarți din experiența ta
  • dornic să lucrezi cu liceeni și să îi înveți despre justiție «pe bune»

Scrie-ne pe adresa [email protected] până la data de 1 septembrie 2015 și participă la selecție. Căutăm 50 de practicieni în drept entuziaști și hotărâți să aducă justiția în comunitate.

În schimbul timpului tău și a disponibilității de a merge împreună cu Liderjust și CRPE în liceele din București și din județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman, pentru a ajuta tinerii să deslușească tainele educației juridice îți oferim două zile de training în luna septembrie 2015 despre cum, când și ce poți să le predai tinerilor liceeni despre justiție, stat de drept, integritate.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne scrieți la [email protected] și/sau [email protected].

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org”.

Consultați sursa informației, anunțul publicat de Liderjust (www.liderjust.ro).

Programul de formare cetățenească în școli: „Educație pentru Justiție și Democrație” (oportunitate de voluntariat și training) was last modified: august 18th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.