Procedura contenciosului administrativ în lumina Noului Cod administrativ al Republicii Moldova

13 mart. 2019
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 589

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Procedura contenciosului administrativ în lumina Noului Cod administrativ al Republicii Moldova was last modified: martie 12th, 2019 by Elena Belei
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autori:

Elena Belei

Elena Belei

Este conferențiar universitar doctor și șefa Departamentului Drept Procedural din cadrul Facultății de Drept, Universitatea de Stat din Moldova.
A mai scris:
Oxana Novicov

Oxana Novicov

Este Secretar general al Uniunii Naţionale a Executorilor Judecătoreşti din Republica Moldova şi lector universitar în cadrul Universității de Stat din Moldova, Chişinău.

Abonează-te la newsletter