Președintele României. Consultări în vederea finalizării Proiectului „România Educată”

1 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 26

Potrivit site-ului oficial (www.presidency.ro), Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va participa, în perioada 5-7 iulie 2021, la o serie de consultări cu mediul politic și cu partenerii sociali în vederea finalizării dezbaterii publice privind Proiectul „România Educată”.

Astfel, redăm calendarul consultărilor:

− Luni, 5 iulie 2021, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc întrevederea cu liderii coaliției de guvernare;

− Marți, 6 iulie 2021, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, este programată o întâlnire cu reprezentanții Parlamentului și cu membrii Comisiilor de Învățământ din cele două camere;

− Miercuri, 7 iulie 2021, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, se va desfășura întrevederea cu partenerii de dialog social din zona educației și cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale implicate în Proiectul „România Educată”.

În acest sens, în cadrul celor trei zile de consultări vor fi prezentate principalele zone de reformă și linii de acțiune ale Proiectului „România Educată”, în vederea realizării unui consens social și politic, care să garanteze implementarea sa și asumarea transpartinică.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Președintele României. Întâlnire cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditați la București

Președintele României. Consultări în vederea finalizării Proiectului „România Educată” was last modified: iulie 1st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter