OPANAF nr. 2085/2019 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului 109 „Declaraţie privind taxa pe active financiare nete” a fost publicat în Monitorul Oficial

6 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 157

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În M. Of. nr. 642 din 2 august 2019 a fost publicat OPANAF nr. 2085/2019 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului 109 „Declarație privind taxa pe active financiare nete”.

Menționăm faptul că, potrivit art. 5 din Ordinul sus-menționat, „Direcția generală proceduri pentru administrarea veniturilor, Direcția generală de reglementare a colectării creanțelor bugetare, Direcția generală de administrare a marilor contribuabili, precum și, după caz, direcțiile de specialitate din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin”.

Conferintele Video Universul Juridic

Totodată, precizăm conținutul formularului 109 care cuprinde indicatori referitori la stabilirea bazei de impunere, reducerea taxei pe active, conform noilor reglementări, precum și indicatori privind regularizarea sumelor datorate la nivelul anului curent cu sumele rezultate la sfârșitul anului, respectiv diferențele în plus sau în minus, rezultate la sfârșitul anului față de sumele stabilite la nivelul anului precedent.

 

OPANAF nr. 2085/2019 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului 109 „Declarație privind taxa pe active financiare nete” a fost publicat în Monitorul Oficial was last modified: august 6th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter