Transmisie Live Workshop online: Deriva existențială a lumii contemporane – criminalitate, anxietate, angoasă

376       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Workshop online: Deriva existențială a lumii contemporane – criminalitate, anxietate, angoasă 📅 07 aprilie 2020 București Workshop online: Deriva existențială a lumii contemporane – criminalitate, anxietate, angoasă

Data 07 aprilie 2020
Locația Editura Universul Juridic

Recomandări

Marți, 7 aprilie 2020, începând cu ora 12,00, va avea loc transmisia LIVE a workshopului cu tema: „Deriva existențială a lumii contemporane – criminalitate, anxietate, angoasă”.

Speakerii invitați sunt:

Prof. univ. dr., psiholog Tudorel Butoi, Facultatea de Psihologie și Științele educației, Universitatea „Spiru Haret” din București;

Lect. univ. dr., psiholog Cristian Ionescu.

Dintre temele ce urmează a fi abordate, enumerăm:
– Noțiuni generale, puncte de vedere și accepțiuni asupra traumei din punct de vedere victimizant;
– Poate și în ce măsură se acomodează personalitatea umană sub asediul factorilor agresori;
– Consecințele psihologice ale victimizării ssPV-T (sindromul stresului post victimal traumatic);
– De la anxietate la gestul suicidal.

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ pers. și include:

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium (acces la întreaga arhivă / Revista Universul Juridic);

– 3 luni acces la abonamentul Conferințele VIDEO Universul Juridic (acces la întreaga arhivă cu peste 160 de ore de conținut, 100 de speakeri și 30 de domenii abordate.

Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai sucurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO, sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se face doar pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

Workshop online: Deriva existențială a lumii contemporane – criminalitate, anxietate, angoasă was last modified: martie 27th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter