Transmisie Live [CUM A FOST] Workshop online: Deriva existențială a lumii contemporane – criminalitate, anxietate, angoasă

2881       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

 

Marți, 7 aprilie 2020, începând cu ora 12,00, a avut loc transmisia LIVE a workshopului cu tema: „Deriva existențială a lumii contemporane – criminalitate, anxietate, angoasă”, organizat de Universul Juridic.

 

  Speakerii invitați au fost:

 

 

  • Prof. univ. dr. Tudorel Butoi, Facultatea de Psihologie și Științele educației, Universitatea „Spiru Haret” din București, psiholog principal clinician, psiholog criminalist și prim expert în detecția comportamentelor simulate (tehnica poligraf). Doctor în psihologie judiciară, licențiat în psihologie și drept, experiență de peste 35 de ani ca practician în domeniul criminalisticii și al anchetei penale.A publicat numeroase tratate, manuale, monografii, studii și cercetări de specialitate în domeniul psihologiei și științelor comportamentale, dar și al științelor juridice, criminalisticii etc. Președinte al Comisiei de psihologie pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din cadrul Colegiului Psihologilor din România.

 

  • Lect. univ. dr. Cristian Ionescu, Universitatea ”Spiru Haret”, specializat în psihologie judiciară – analiză comportamentală, expertize clinice si judiciare, testări și evaluari psihologice, consiliere în cabinet individual de psihologie.

 

A fost o discuție atent argumentată pe teme conexe titlului workshop-ului, „Deriva existențială a lumii contemporane – criminalitate, anxietate, angoasă”, un dialog profesional care a pendulat între știință și spiritualitate.

Au fost enumerate noțiuni generale, puncte de vedere și accepțiuni asupra traumei din punct de vedere victimizant în contextul extrem de complex al lumii contemporane, inclusiv în perioada neprevăzutei crize generate de pandemia de coronavirus.

S-au evaluat șansele și soluțiile de acomodare a personalității umane sub asediul factorilor agresori din societate, s-a discutat aplicat despre consecințele psihologice ale victimizării ssPV-T (sindromul stresului post victimal traumatic), dar și despre calea periculoasă și fatală
de la anxietate la gestul suicidal.

 

Vă invităm să urmăriți înregistrarea integrală a workshop-ului la adresa:

https://www.universuljuridic.ro/online-deriva-existentiala-a-lumii-contemporane-criminalitate-anxietate-angoasa/


Marți, 7 aprilie 2020, începând cu ora 12,00, va avea loc transmisia LIVE a workshopului cu tema: „Deriva existențială a lumii contemporane – criminalitate, anxietate, angoasă”.

Speakerii invitați sunt:

Prof. univ. dr., psiholog Tudorel Butoi, Facultatea de Psihologie și Științele educației, Universitatea „Spiru Haret” din București;

Lect. univ. dr., psiholog Cristian Ionescu.

Dintre temele ce urmează a fi abordate, enumerăm:
– Noțiuni generale, puncte de vedere și accepțiuni asupra traumei din punct de vedere victimizant;
– Poate și în ce măsură se acomodează personalitatea umană sub asediul factorilor agresori;
– Consecințele psihologice ale victimizării ssPV-T (sindromul stresului post victimal traumatic);
– De la anxietate la gestul suicidal.

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ pers. și include:

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium (acces la întreaga arhivă / Revista Universul Juridic);

 

Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai sucurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO, sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se face doar pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro

* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

[CUM A FOST] Workshop online: Deriva existențială a lumii contemporane – criminalitate, anxietate, angoasă was last modified: aprilie 11th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter