O nouă etapă în dezvoltarea și consolidarea unei „culturi a salvării și a prevenției în business” în spiritul unui instrument juridic european de tipul hard law. Transpunerea la nivel național a Directivei (UE) 2019/1023

8 apr. 2021
Articol UJ Premium
4 voturi, medie: 5,00 din 54 voturi, medie: 5,00 din 54 voturi, medie: 5,00 din 54 voturi, medie: 5,00 din 54 voturi, medie: 5,00 din 5 (4 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
112 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

O nouă etapă în dezvoltarea și consolidarea unei „culturi a salvării și a prevenției în business” în spiritul unui instrument juridic european de tipul hard law. Transpunerea la nivel național a Directivei (UE) 2019/1023 was last modified: aprilie 7th, 2021 by Ionel Didea

Vă recomandăm:

Despre autori:

Ionel Didea

Ionel Didea

Este profesor universitar doctor în cadrul Facultății de Științe Economice și Drept a Universității din Pitești și conducător de doctorat în cadrul Facultății de Drept a Universității Titu Maiorescu din București.
A mai scris:
Diana Maria Ilie

Diana Maria Ilie

Este consilier juridic dr. în cadrul Universității din Pitești, doctor în Drept din anul 2020, titlu obtinut în cadrul Școlii Doctorale Drept a Universității Titu Maiorescu din București.

Abonează-te la newsletter