Noutăţi PRO LEGE: Codul civil. Codul penal și Codul de procedură penală. Regulamentul general privind protecția datelor. Codul de procedură penală și legislație conexă. Codul fiscal cu Normele metodologice și Codul de procedură fiscală

2 aug. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 799

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

PRO LEGE – O colecție necesară oricărui jurist:

reunește între copertele fiecărei culegeri informații esențiale și extinse din domeniul abordat, înlesnind astfel utilizatorului activitatea de informare și de cercetare, reducând semnificativ și eficient timpul dedicat acesteia;

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

prezintă pachete de acte normative consolidate, atent selectate în vederea acoperirii domeniului vizat, îmbogățite cu note și referințe utile, structurate și evidențiate profesionist și menite a facilita înțelegerea voinței și a intențiilor legiuitorului (prin semnalarea și/sau prin prezentarea unor corelații ori a unor spețe relevante, în unele cazuri prin oferirea unor lămuriri punctuale etc.);

seria PREMIUM din cadrul colecției PRO LEGE este tipărită pe hârtie albă de calitate superioară, ideală pentru adnotările necesare în activitatea didactică și practică, beneficiază de grafică și de cromatică speciale (în vederea unui plus de evidențiere a informațiilor-cheie), incluzând totodată un vast material informativ suplimentar;

fiecare culegere în parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activității de zi cu zi în cadrul domeniului căruia îi este dedicată și pe care îl reprezintă, organizând unitar informațiile necesare unei bune cunoașteri a domeniului respectiv.


Universul Juridic: Codul civil

Universul Juridic: Codul penal și Codul de procedură penală

Universul Juridic: Universul Juridic: Codul civil


 

 

Ediția 4 a lucrării Codul civil. Legislație consolidată și index: iunie 2018, îngrijită de prof. univ. dr. Dan Lupașcu și tipărită pe hârtie albă de calitate superioară, cuprinde Codul civil (Legea nr. 287/2009), actualizat, articolele Codului fiind însoțite, acolo unde este cazul, de dispoziții tranzitorii și de aplicare, de dispoziții conexe, de extrase din Constituția României, de decizii CNA, dar și de recursuri în interesul legii și hotărâri prealabile, necesare unei depline înțelegeri a reglementării.

Indexul plasat la finalul Codului facilitează utilizarea acestuia, indicând sediul materiei pentru diverse instituții importante în domeniul dreptului civil și asigurând o căutare rapidă a cuvintelor-cheie aferente.

Lucrarea Codul civil. Legislație consolidată și index (iunie) 2018 este destinată nu doar practicienilor și studenților, ci și teoreticienilor interesați de acest domeniu.

 

 

Original Black Friday pe UJmag.ro!

📕Vezi cartea în UJmag.ro!

Universul Juridic: Codul penal și Codul de procedură penală

Universul Juridic: Codul penal și Codul de procedură penală

Universul Juridic: Codul penal și Codul de procedură penală


 

Ediția 8 a lucrării Codul penal și Codul de procedură penală. Legislație consolidată și index: iunie 2018, tipărită pe hârtie albă de calitate superioară și îngrijită de prof. univ. dr. Dan Lupașcu, cuprinde Codul penal și Codul de procedură penală, actualizate în iunie 2018, articolele celor două Coduri fiind însoțite, acolo unde este cazul, de dispoziții tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline înțelegeri a reglementării.

Volumul Codul penal și Codul de procedură penală. Legislație consolidată și index: iunie 2018 include și cele mai noi decizii ale Curții Constituționale, recursuri în interesul legii, hotărâri prealabile, precum și corelații cu reglementările anterioare.

Indexul plasat la finalul fiecărui Cod facilitează utilizarea acestuia, indicând sediul materiei pentru diverse instituții importante în domeniul penal, respectiv în domeniul procedurii penale, asigurând totodată o căutare rapidă a cuvintelor-cheie aferente.

Lucrarea Codul penal și Codul de procedură penală. Legislație consolidată și index: iunie 2018 este destinată nu doar practicienilor, studenților, ci și teoreticienilor interesați de acest domeniu.

 

 

📕Vezi cartea în UJmag.ro!

Universul Juridic: Regulamentul general privind protecția datelor

Universul Juridic: Regulamentul general privind protecția datelor

Universul Juridic: Regulamentul general privind protecția datelor


 

Regulamentul general privind protecția datelor, aplicabil din 25 mai 2018, aduce schimbări majore în legislația dedicată dreptului la viața privată, schimbări care afectează semnificativ companiile (în mod special afacerile online, dar nu numai acestea) și instituțiile din România, datorită colectării de date ale persoanelor fizice – colectare inevitabilă în desfășurarea activității zilnice și care este acum reglementată într-un mod mai strict, menit să protejeze informațiile personale în general, și, cu atât mai mult, informațiile „sensibile”.

Cunoașterea, înțelegerea și transpunerea în practică a Regulamentului sunt absolut necesare pentru a se evita sancțiunile deloc neglijabile la care sunt expuși toți cei care operează cu date având caracter personal, ceea ce transformă lucrarea de față într-un instrument de lucru esențial, indispensabil atât domeniului public, cât și domeniului privat.

Prezentăm, în paralel, cele două versiuni ale actului normativ (în limba romană, respectiv în limba engleză), astfel cum au fost rectificate în JOUE nr. 127L din 23 mai 2018, facilitând, astfel, compararea textelor și accesul la textul în limba engleză.

 

 

📕Vezi cartea în UJmag.ro!

 

Universul Juridic: Codul de procedură penală și legislație conexă

Universul Juridic: Legea societăților nr. 31/1990

Universul Juridic: Codul de procedură penală și legislație conexă


 

Îngrijită de prof. univ. dr. Dan Lupașcu, culegerea Codul de procedură penală și legislație conexă continuă seria edițiilor PREMIUM pentru anul 2018.

Edițiile PREMIUM sunt tipărite pe hârtie albă de calitate superioară, ideală pentru adnotările necesare în activitatea didactică și practică, oferă un conținut consolidat și îmbogățit constând în numeroase acte normative, extrase atent selectate și jurisprudență relevantă, națională și europeană, la care se adaugă diverse alte informații utile, structurate profesionist și evidențiate adecvat prin grafica și cromatica speciale.

Seria PREMIUM se adresează practicienilor, teoreticienilor, doctoranzilor, masteranzilor, studenților.

 

 

📕Vezi cartea în UJmag.ro!

 

Universul Juridic: Codul fiscal cu Normele metodologice și Codul de procedură fiscală

Universul Juridic: Legea societăților nr. 31/1990

Universul Juridic: Codul fiscal cu Normele metodologice și Codul de procedură fiscală


 

De la intrarea în vigoare, cele două noi coduri – Codul fiscal și Codul de procedură fiscală – au suferit numeroase și importante modificări (inclusiv în această primă jumătate a anului 2018), prezenta lucrare (tipărită pe hârtie alba de calitate superioară) oferind utilizatorilor textul consolidat al Codurilor, precum și al normelor de aplicare a Codului fiscal (cu noile modificări aduse respectivelor norme prin H.G. nr. 354/2018 – M. Of. nr. 442 din 25 mai 2018).

Lucrarea se adresează, astfel, practicienilor, teoreticienilor și studenților, economiștilor, contabililor, auditorilor financiari și consultanților fiscali, funcționarilor angajați în instituții de profil, tuturor celor interesați de finanțe și fiscalitate, dar și publicului larg.

 

 

📕Vezi cartea în UJmag.ro!

Noutăți PRO LEGE: Codul civil. Codul penal și Codul de procedură penală. Regulamentul general privind protecția datelor. Codul de procedură penală și legislație conexă. Codul fiscal cu Normele metodologice și Codul de procedură fiscală was last modified: august 2nd, 2018 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter