Deschiderea oficială a noii Camere de Comerț Bilaterale România-Palestina

3 mart. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1140
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Reporter: Suntem la Camera de Comerț împreună cu dl Nasty Vlădoiu. Bună ziua, d-le Vlădoiu!

Nasty Vlădoiu: Bună ziua! Bine ați venit!

Reporter: Bine ne-ați primit! Cu ce ocazie astăzi, aici?

Nasty Vlădoiu: Avem o conferință ocazionată de vizita d-nei ministru al Turismului și Antichităților din Palestina și cu aceeași ocazie vom deschide oficial și vom anunța oficial deschiderea Camerei de Comerț Bilaterale România-Palestina, credem noi că a sosit momentul pentru întețirea relațiilor din punct de vedere economic și comercial bilateral și, totodată, sigur că la baza acesteia avem ca discuție turismul și legislația în materie de turism, armonizarea celor două medii de afaceri, palestinian și român, și clădirea unei viziuni comune în ceea ce privește schimburile bilaterale, serviciile pe care le putem face unii pentru ceilalți și să dezvoltăm în comun această viziune de comerț bilateral și economică, până la urmă.

Reporter: Văd destul de multă lume aici. Ne puteți da câteva nume dintre persoanele prezente?

Nasty Vlădoiu: Avem reprezentanții Ministerului Economiei – n-are rost să vă dau nume, dar vă spun din mediul de afacere reprezentanți, președinți de camere de comerț bilaterale, dl ambasador al Palestinei, staff-ul d-nei ministru Rula Ma’ayah și, bineînțeles, atașatul comercial al ambasadei, împreună cu invitați din presă și invitați din mediul de afaceri, oameni de afaceri interesați de această zonă.

👍Vezi și:

Reporter: Care sunt principalele rezultate pe care le așteptați în urma acestei întrevederi?

Nasty Vlădoiu: Sigur că baza ar fi – și de aceea și plecăm de la acest punct de vedere, că turismul ar fi un pod pentru reala colaborare economică și comercială. Și mă gândesc aici la turismul religios, care este extraordinar de important. Noi, ca țară preponderent creștină, avem interesul pentru turismul religios, în zona Palestinei și în Betleem fiind atât de cunoscutul loc al nașterii Mântuitorului Iisus Hristos. Sigur că este un punct de plecare. Nu excludem faptul că ar putea să existe în complementaritate și alte domenii de activitate care se pot dezvolta, dar, cu siguranță, vrem să prezentăm și România din punct de vedere al oportunităților turistice și, de ce nu, industria HORECA și tot ce ține de acestea, care pot fi un punct comun de business între reprezentanții mediului de afaceri român și reprezentanții mediului de afaceri palestinian.

Reporter: Să înțeleg că este prima întâlnire de acest gen până acum?

Nasty Vlădoiu: Ea vine în urma unui lanț de întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri din Palestina. Să zicem că acum este o încununare cu succes a vizitelor preponderent din zona mediului de afaceri, atât într-o țară, cât și în alta – vizitele reciproce. Sigur, acum prezența d-nei ministru al Turismului și Antichităților, Rula Ma’ayah, din Palestina, este o piatră de temelie, să spunem, mai ales că vine să consfințească și deschiderea oficială a Camerei de Comerț Bilaterale Româno-Palestiniene.

Reporter: Vă mulțumim foarte mult și vă urăm succes în cele propuse!

Nasty Vlădoiu: Eu vă mulțumesc și vă doresc succes, de asemenea!

Pachet: Principiile procedurei judiciare

👍Vezi și: Ministrul Turismului și Antichităților din Palestina – Dezvoltarea cooperării cu România

Deschiderea oficială a noii Camere de Comerț Bilaterale România-Palestina was last modified: martie 2nd, 2017 by Nasty Vlădoiu

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter