Neconstituționalitate (M. Of. nr. 819/07.09.2020): Legea privind stabilirea coeficienţilor minimali de ierarhizare privind salarizarea personalului la nivel naţional

8 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
382 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decizia CCR

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a
Actul normativSumar
 

D.C.C. nr. 587/2020

(M. Of. nr. 819 din 7 septembrie 2020)

Legea privind stabilirea coeficienților minimali de ierarhizare privind salarizarea personalului la nivel național

Neconstituționalitate

 

În M. Of. nr. 819 din 7 septembrie 2020 a fost publicată Decizia Curții Constituționale nr. 587/2020 prin care a fost admisă obiecția de neconstituționalitate a Legii privind stabilirea coeficienților minimali de ierarhizare privind salarizarea personalului la nivel național.

Astfel, Curtea a stabilit că Legea privind stabilirea coeficienților minimali de ierarhizare privind salarizarea personalului la nivel național este neconstituțională, în ansamblul său.

 

Obiectul excepției de neconstituționalitate

 

Legea privind stabilirea coeficienților minimali de ierarhizare privind salarizarea personalului la nivel național

 

D.C.C. nr. 587/2020

 

Prin Decizia nr. 587/2020, Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate și a constatat că Legea privind stabilirea coeficienților minimali de ierarhizare privind salarizarea personalului la nivel național este neconstituțională, în ansamblul său.

Conferința națională de executare silită, ediția a XI-a, Online
Neconstituționalitate (M. Of. nr. 819/07.09.2020): Legea privind stabilirea coeficienților minimali de ierarhizare privind salarizarea personalului la nivel național was last modified: septembrie 8th, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter