Muzeul Cotroceni – Premiul pentru punerea în valoare a patrimoniului cultural național

2 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 296

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristian Pavel: Avem o categorie care se referă la muzee. Dumnezeule, câtă nevoie de muzee avem! Câte muzee am putea avea în România și cât de puțin facem, dar există și eforturi considerabile care sunt remarcate și apreciate. Nouă ni s-a părut, din capul locului, că în această ediție merită să distingem un muzeu anume – se numește Muzeul Cotroceni. Este un premiu pentru punerea în valoare a patrimoniului cultural național. Este alături de noi dl Liviu Jicman, directorul general al Muzeului Cotroceni. Felicitări pentru ceea ce faceți acolo!

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Liviu Jicman: Vă mulțumesc foarte mult. Sunt onorat și am primit, și eu, cu surpriză și bucurie invitația din această seară. Vreau să vă mulțumesc în numele colegilor mei de la Muzeul Național Cotroceni, care fac în fiecare zi eforturi pentru a promova patrimoniul cultural național, de care această instituție se bucură și pe care suntem onorați și bucuroși, norocoși că avem ocazia să-l promovăm. Dar, în același timp, vreau să vă felicit pentru inițiativă și să vă urez la cât mai multe astfel de evenimente. M-am bucurat cu atât mai mult, cu cât această gală de premiere a fost asociată cu această expunere, această prezentare în debutul ei, această discuție pe o temă foarte sensibilă, pentru că cred că mediul cultural din România are nevoie de a colabora cu mediul academic și cu zona juridică. Cred, desigur, cum au spus și unii dintre antevorbitorii mei, că este întotdeauna nevoie de îmbunătățiri în ceea ce înseamnă cadrul legislativ – mulți dintre dumneavoastră ați avut contribuții consistente în acest sens; dar mai cred că este esențial ca în România – și este esențial pentru mediul cultural – să reușim implementarea cu adevărat a legislației care este în vigoare. Cred că acesta este pasul cu care trebuie să începem și spre care dumneavoastră și parte dintre cei prezenți în sală îl pot sprijini. Vă mulțumesc și vă doresc succes în continuare.

 

Muzeul Cotroceni – Premiul pentru punerea în valoare a patrimoniului cultural național was last modified: mai 3rd, 2019 by Jicman Liviu
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Jicman Liviu

Jicman Liviu

Este directorul general al Muzeului Cotroceni.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter