[UPDATE: Actuala componența a Consiliului de Mediere] Modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului de Mediere referitor la procedura și regulamentul de alegeri – 2019

25 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2628

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 martie 2019: Actuala componența a Consiliului de Mediere  

Potrivit anunțului publicat pe site-ul oficial, în data de 22 martie 2019 s-a întrunit Consiliul de Mediere în noua formă și au fost alese organele de conducere pentru mandatul 2019-2023.

Pentru a vizualiza componența acestora, vă rugăm să accesați sursa informației.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Sursa informației


Update 18 martie 2019: Procesul-verbal întocmit în urma soluționării contestațiilor

Potrivit unui anunț, pe site-ul Consiliului Medierii (www.cmediere.ro), la data de 18 martie 2019, a fost publicat procesul-verbal întocmit în urma soluționării contestațiilor la rezultatele votului la alagerile pentru Consiliul de Mediere 2019.

Sursa informației


Update 13 martie 2019: Rezultatele votului la alegerile pentru Consiliul de Mediere 2019

Potrivit site-ului oficial (www.cmediere.ro), la data de 13 martie 2019, s-au publicat rezultatele votului la alegerile pentru Consiliul de Mediere 2019.

De asemenea, la aceeași dată s-a convocat Ședința Consiliului de Mediere în ziua de vineri, 22 martie 2019, ora 10:00, când va avea loc predarea mandatului, noilor membrii CM.

Pentru a vedea proces-verbal cu rezultatul voturilor la alegerile pentru Consiliul de Mediere 2019, vă rugăm să vizitați site-ul oficial (www.cmediere.ro).

Sursa informației


Update 11 martie 2019: Activitatea de monitorizare în 11 martie 2019

Potrivit site-ului oficial (www.cmediere.ro), Comisia de Monitorizare a Alegerilor va asigura activitatea de observare a procedurilor de validare si numărare a voturilor în ziua de 11 martie 2019, începând cu ora 10:00.

Pentru a vedea respectivul comunicat, vizitați site-ul oficial (www.cmediere.ro).

Sursa informației


Update 11 martie 2019: Procedura de lucru a Comisia de Validare a Voturilor

Pe site-ul oficial (www.cmediere.ro), s-au publicat mai multe informații referitoare la alegerea membrilor Consiliului de Mediere.

Astfel, vă atașăm, în continuare, următoarele documente:

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

– Comunicatul Comisiei de Validare a Voturilor;

– Procedura de lucru a Comisiei de Validare a Voturilor;

– Procesul-verbal nr. 9/08.03.2019, încheiat de Comisia electorală.

Sursa informației


Update 7 martie 2019: Publicarea proceselor verbale 

Conform site-ului oficial al Consiliului de Mediere (www.cmediere.ro), au fost publicate procesele verbale, încheiate de Comisia electorală și de cea de validare a voturilor.

În continuare, vom face trimitere la fiecare în parte:

– Proces-verbal nr. 7/05.03.2019, încheiat de Comisia electorală

– Proces-verbal nr. 8/06.03.2019, încheiat de Comisia electorală

– Proces-verbal încheiat de Comisia de validare a voturilor

Sursa informației


Update 1 martie 2019: Procedura de funcționare a Comisiei de Monitorizare a Alegerilor

Conform comunicatului de presă publicat pe site-ul oficial (www.cmediere.ro), în data de 1 martie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității Procedura de funcționare a Comisiei de Monitorizare a Alegerilor.

Pentru a vizualiza respectivul document, vizualizați site-ul oficial al Consiliului de Mediere (www..cmediere.ro).

Sursa informației


Update 1 martie 2019: Programul secțiilor de votare 2-3 martie 2019

Conform comunicatului de presă publicat pe site-ul oficial al Consiliului de Mediere (www.cmediere.ro), în data de 28 februarie s-a făcut public programul secțiilor de votare.

Astfel, cu privire la Alegerile pentru Noul Consiliu de Mediere, în intervalul 2-3 martie, programul va fi cuprins în intervalul orar 9-17.

Sursa informației


Update 26 februarie 2019: Procesul-verbal încheiat de Comisia electorală și numirea observatorilor procesului electoral

Potrivit site-ului oficial (www.cmediere.ro), la data de 26 februarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității Procesul-verbal nr. 3 din 25 februarie 2019, încheiat de Comisia electorală cu privire la buletinele de vot.

Pentru a vedea respectivul proces-verbal, accesați aici.

De asemenea, la aceeași dată, Consiliul de Mediere a dat publicității un comunicat al Comisiei de Monitorizare a alegerilor pentru Consiliul de Mediere 2019 privind numirea observatorilor procesului electoral.

Astfel, au fost desemnați 11 observatori ai procesului electoral, mediatori autorizați cu drept de vot, care îsi pot desfășura activitatea pe întreg teritoriul, în oricare secție de votare, în funcție de disponibilitate și vor avea, în principal, următoarele atribuții:

– Monitorizarea procesului electoral în vederea identificării eventualelor încălcări ale prevederilor art. 25 alin. (1) din Anexa nr. 11 din Regulamentul de organizare și functionare a Consiliului de Mediere aprobată prin Hotărârea Consiliului de Mediere nr. 118/2018, incluzând  monitorizarea activității electorale în spatiul public, inclusiv pe rețelele sociale.

– Monitorizarea procesului de votare în zilele de 2 și 3 martie 2019.

Pentru a vedea conținutul integral al comunicatului, accesați aici.

Sursa informației


UPDATE 25 februarie 2019: Instrucțiuni privind desfășurarea procesului de votare

Așa cum rezultă dint-un comunicat publicat pe site-ul oficial (www.cmediere.ro), la data de 25 februarie 2019, consiliul de Mediere a dat publicității comunicatul Instructiunile privind desfășurarea procesului de votare, conform Hotărârii nr. 118/2018 (Proceduri de organizare a alegerilor membrilor Consiliului de mediere).

Pentru a vedea respectivul comunicat, vizitați site-ul oficial al Consiliului de Mediere (www.cmediere.ro).

Sursa informației


UPDATE 18 februarie 2019: Dezbatere electorală organizată de Consiliul de Mediere

Potrivit site-ului oficial (www.cmediere.ro), la data de 18 februarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității un anunț cu privire la organizarea dezbaterii electorale cu cei 22 de candidați validați de Comisia Electorală. Astfel, dezbaterea electorală va avea loc joi, 21 februarie 2018, în intervalul orar 13-15, candidații având posibilitatea de a-și prezenta principalele proiecte destinate consolidării și dezvoltării profesiei de mediator pentru mandatul 2019-2023.

Dezbaterea va fi transmisă on-line, mediatorii având posibilitatea să o urmărească integral, în direct, pe site-ul Consiliului de Mediere www.cmediere.ro/live.

Sursa informației

 Update 14 februarie 2019: Curriculum vitae și declarațiile de intenție ale candidaților pentru calitatea de membru al Consiliului de mediere – Alegeri martie 2019

Potrivit unui anunț din data de 13 februarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității curriculum vitae și declarațiile de intenție ale candidaților pentru calitatea de membru al Consiliului de mediere, în ceea ce privește desfășurarea alegerilor aferente anului 2019.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos declarațiile de intenție si curriculum vitae ale candidaților:

Popescu Valentina;

Rădulescu Dragoș Marian;

Sîrbu Daniela Maria;

Stancu Anca Lucia;

Șuștac Zeno Daniel;

Teslovan Adreana;

Vlaicu Rodica;

Aldea Elena Liliana;

Anastase Ileana;

Asofronie Constantin;

Bădulescu Dorin Valeriu;

Cărare Adriana;

Cîrlig Aurora;

Iacob Anca;

Ignat Claudiu Florinel Augustin;

Ionescu Nicoleta;

Ioniță Lucreția;

Jurca Angelica Elisabeta;

Munteanu Mihai Iulian;

Nicolae Dediu;

Păcurar Alin Romulus;

Pintea Marta Bianca.

Sursa informației


Update 13 februarie 2019: Lista finală a candidaților pentru calitatea de membru al Consiliului de mediere – Alegeri martie 2019

Potrivit unui anunț din data de 13 februarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității lista finală a candidaților pentru calitatea de membru al Consiliului de Mediere, în ceea ce privește desfășurarea alegerilor aferente anului 2019.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva listă, astfel cum a fost publicată de către Consiliul de Mediere:

Nr. Crt

Numele și prenumele candidatului

1.Aldea Elena Liliana
2.Anastase Ileana
3.Asofronie Constantin
4.Bădulescu Dorin Valeriu
5.Cărare Adriana
6.Cîrlig Aurora
7.Dediu Nicolae
8.Iacob Anca
9.Ignat Claudiu Florinel Augustin
10.Ionescu Nicoleta
11.Ioniță Lucreția
12.Jurca Angelica Elisabeta
13.Munteanu Mihai Iulian
14.Păcurar Alin Romulus
15.Pintea Marta Bianca
16.Popescu Valentina
17.Rădulescu Dragoș Marian
18.Sîrbu Daniela Maria
19.Stancu Anca Lucia
20.Șuștac Zeno Daniel
21.Teslovan Adreana
22.Vlaicu Rodica

Sursa informației


Update 12 februarie 2019Punct de vedere întocmit de Comisia de Monitorizare a Alegerilor. Proces-verbal de predare/primire a dosarelor de candidatură, între Comisia de Soluționare a Contestațiilor și Comisia Electorală – Alegeri martie 2019

Potrivit unui anunț din data de 11 februarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității punctul de vedere întocmit de Comisia de Monitorizare a Alegerilor și procesul-verbal de predare/primire a dosarelor de candidatură, între Comisia de Soluționare a Contestațiilor și Comisia Electorală, în ceea ce privește desfășurarea alegerilor aferente anului 2019.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectivele documente, astfel cum au fost publicate de către Consiliul de Mediere:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Punct de vedere întocmit de Comisia de Monitorizare a Alegerilor

Proces-verbal de predare/primire a dosarelor de candidatură, între Comisia de Soluționare a Contestațiilor și Comisia Electorală

Sursa informației


Update 11 februarie 2019: Proces-verbal al Comisiei de Soluționare a Constestațiilor referitor la dosarele de candidatură respinse/invalide – Alegeri martie 2019

Potrivit unui anunț din data de 8 februarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității procesul-verbal al Comisiei de Soluționare a Constestațiilor referitor la dosarele de candidatură respinse/invalide în ceea ce privește desfășurarea alegerilor aferente anului 2019.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectivul proces-verbal, astfel cum au fost publicate de către Consiliul de Mediere:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 8 februarie 2019Punct de vedere întocmit de Comisia de Monitorizare a Alegerilor. Referat întocmit de Comisia de Soluționare a Constestațiilor și Comisia Electorală – Alegeri martie 2019

Potrivit unui anunț din data de 7 februarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității punctul de vedere întocmit de Comisia de Monitorizare a Alegerilor și referatul întocmit de Comisia de Soluționare a Constestațiilor și Comisia Electorală, în ceea ce privește desfășurarea alegerilor aferente anului 2019.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectivele documente, astfel cum au fost publicate de către Consiliul de Mediere:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Referat întocmit de Comisia de Soluționare a Constestațiilor și Comisia Electorală

Punct de vedere întocmit de Comisia de Monitorizare a Alegerilor

Sursa informației


Update 5 februarie 2019: Procesul-verbal nr. 1/04.02.2019, încheiat de către Comisia electorală – Alegeri martie 2019

Potrivit unui anunț din data de 4 februarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității procesul-verbal nr. 1/04.02.2019, încheiat de către Comisia electorală, în ceea ce privește analiza celor 23 de dosare de candidatură.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectivul procesl-verbal, astfel cum a fost publicat de către Consiliul de Mediere:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 1 februarie 2019: Publicarea Hotărârii nr. 10/31.01.2019 de constituire a comisiilor pentru alegerile din 2019 și procedurile acestora

Potrivit unui anunț din data de 1 februarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității Hotărârea nr. 10/31.01.2019 de constituire a comisiilor pentru alegerile din 2019 și procedurile acestora.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva hotărâre, astfel cum a fost publicată de către Consiliul de Mediere:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

De asemenea, puteți consulta mai jos și:

• Procedura de validare a candidaților – Comisia electorală;

• Procedura de soluționare a contestațiilor;

• Procedura de alegeri – Comisia de validare a voturilor.

Sursa informației


Update 30 ianuarie 2019: Dezbatere electorală organizată de Consiliul de Mediere

Potrivit unui anunț din data de 29 ianuarie 2019, Consiliul de Mediere invită joi, în data de 21 februarie 2019, în intervalul orar 13.00-15.00, toți candidații la demnitatea de membru în Consiliul de Mediere, validați de Comisia Electorală, la o dezbatere publică transmisă on-line, organizată prin grija instituției CdM.

Astfel, această dezbatere electorală este organizată de către Consiliul de Mediere în considerarea politicii de transparență decizională, pentru a oferi posibilitatea candidaților de a-și prezenta platformele electorale, precum și mediatorilor de a-i cunoaște pe candidați și a vota în cunoștință de cauză.

Totodată, mediatorii vor avea posibilitatea de a urmări transmisiunea integral, în direct, pe site-ul Consiliului de Mediere, www.cmediere.ro/live.

Sursa informației


Update 28 ianuarie 2019: Ședința extraordinară a Corpului Profesional al Mediatorilor Județean – la sorți a membrilor comisiilor de alegeri

Potrivit unui anunț, în data de 25 ianuarie 2019, a avut loc ședința extraordinară a Consiliul de Mediere pentru desfășurarea procedurii de tragere la sorți a membrilor celor 4 comisii de alegeri.

Din cele 21 de propuneri formulate, în urma tragerii la sorți a rezultat următoarea componență a celor 4 comisii:

Totodată, CPMJ mai pot formula și trimite propuneri pentru desemnarea observatorilor, colegii prezenți la ședința din data de 25 ianuarie opinând pentru formula ca, din lista acestora, în caz de necesitate, să fie completate comisiile de alegeri, în condițiile în care cele 21 de propuneri înregistrate nu asigură completarea comisiilor și cu membri supleanți, conform formulei statutare 5+2 (5 membri deplini + 2 membri supleanți).

Sursa informației


Update 25 ianuarie 2019: Ședința extraordinară a Corpului Profesional al Mediatorilor Județean pentru tragerea la sorți a membrilor comisiilor de alegeri

Potrivit unui anunț din data de 23 ianuarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității detalii în ceea ce privește organizarea ședinței extraordinare a reprezentanților CPMJ pentru tragerea la sorți a membrilor comisiilor de alegeri.

Astfel, conform calendarului de organizare a alegerilor pentru Consiliul de Mediere 2019, în data de 25 ianuarie 2019, ora 11.00, se organizează ședința extraordinară a reprezentanților CPMJ pentru tragerea la sorți a membrilor comisiilor de alegeri, respectiv: Comisia Electorală (CE), Comisia de Soluționare a Constestațiilor (CSC), Comisia de Validare a Voturilor (CVV), Comisia de Monitorizare a Alegerilor și Observatori (1 observator pentru fiecare județ care are candidat înscris pe buletinul de vot).

Această ședință se va desfășura on-line pentru a beneficia de prezența cât mai mare a reprezentanților mediatorilor din județe, iar tragerea la sorți a membrilor comisiilor se va realiza utilizând site-ul „random.org”.

Totodată, Consiliul de Mediere mulțumește colegilor mediatori, apreciind contribuția acestora ca fiind constructivă pentru buna desfășurare a alegerilor pentru viitorii membri ai Consiliului de Mediere.

Sursa informației


Update 22 ianuarie 2019: Mediatorii care au depus dosarul de candidatură pentru dobândirea calității de membru în Consiliul de mediere (actualizare) – Alegeri martie 2019

Potrivit unui anunț din data de 22 ianuarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității tabelul actualizat cu mediatorii care au depus dosarul de candidatură pentru dobândirea calității de membru în Consiliu.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectivul tabel, astfel cum a fost publicat de către Consiliul de Mediere:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 18 ianuarie 2019: Mediatorii care au depus dosarul de candidatură pentru dobândirea calității de membru în Consiliul de mediere – Alegeri martie 2019

Potrivit unui anunț din data de 18 ianuarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității tabelul cu mediatorii care au depus dosarul de candidatură pentru dobândirea calității de membru în Consiliul de mediere.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectivul tabel, astfel cum a fost publicat de către Consiliul de Mediere:

Sursa informației


Update 11 ianuarie 2019: Programul Secretariatului Tehnic al Consiliului de Mediere va fi prelungit în weekend, în vederea înregistrării dosarelor de candidatură

Potrivit unui anunț din data de 11 ianuarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității detalii în ceea ce privește programul Secretariatului Tehnic al Consiliului de Mediere, cu ocazia înregistrării dosarelor de candidatură pentru alegerile privind noua componență a Consiliului.

Astfel, în vederea înregistrării dosarelor de candidatură, programul Secretariatului Tehnic al Consiliului de Mediere pentru zilele de sâmbătă – 12 ianuarie, duminică – 13 ianuarie, respectiv sâmbătă – 19 ianuarie și duminică – 20 ianuarie 2019 va fi de la ora 10 la 12.

Sursa informației


Update 7 ianuarie 2019: Hotărârea nr. 193/26.10.2018 prin care se aprobă calendarul de alegeri 2019. Publicarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului de Mediere referitor la procedura și regulamentul de alegeri

Potrivit unui anunț din data de 7 ianuarie 2019, Consiliul de Mediere a publicat Hotărârea nr. 193/26.10.2018 prin care se aprobă calendarul de alegeri aferent anului 2019.

Totodată, Consiliul a dat publicității Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului de Mediere referitor la procedura și regulamentul de alegeri.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectivele hotărâri, astfel cum a fost publicate de către Consiliul de Mediere:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Hotărârea nr. 193/26.10.2018 – Calendarul de alegeri 2019

Hotărârea nr. 118/29.06.2018 – Procedura și regulamentul de alegeri

 

Sursa informației


Update 19 decembrie 2018: Perioada de trimitere a propunerilor pentru componența comisiilor de alegeri

Potrivit unui comunicat din data de 17 decembrie 2018, Consiliul de Mediere a dat publicității detalii în ceea ce privește perioada de trimitere a propunerilor pentru componența comisiilor de alegeri.

Astfel, în vederea organizării în bune condiții a alegerilor pentru noua componență a Consiliului de Mediere, în perioada 18-22 decembrie 2018, reprezentanții CPMJ sunt rugați să comunice Consiliului de Mediere mediatorii propuși pentru comisiile de alegeri.

În acest sens, propunerile vor fi formulate în scris, utilizând acest formular, care poate fi depus personal la registratura Consiliului de Mediere, trimis prin e-mail la adresa [email protected] sau trimis prin serviciul de curierat sau poștal.

Sursa informației


Update 18 decembrie 2018: Proces-verbal încheiat în data de 17 decembrie 2018, în urma soluționării contestațiilor formulate împotriva listei suplimentare a mediatorilor cu drept de vot – publicată în data de 10 decembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 17 decembrie 2018, Consiliul de Mediere a publicat procesul-verbal încheiat în data de 17 decembrie 2018, în urma soluționării contestațiilor formulate împotriva listei suplimentare a mediatorilor cu drept de vot.

Astfel, au fost înregistrate un număr de 11 contestații, transmise pe adresa de e-mail [email protected] Acestea au fost analizate, obținând următoarele rezoluții, motivarea acestora fiind comunicată contestatorilor prin e-mail:

Nr.crt.Nume și prenume mediator contestatorData formulării contestației/Data soluționării contestațieiRezultatul în urma soluționării contestației
1.Niță Mircea12 decembrie 2018/13 decembrie 2018Contestația este respinsă.
2.Podină Anamaria Gabriela13 decembrie 2018/13 decembrie 2018Contestația este respinsă.
3.Hudrea (fostă Nicoară) Ioana13 decembrie 2018/13 decembrie 2018Contestația este admisă.
4.Borcuțean Ștefania10 decembrie 2018/13 decembrie 2018Contestația este respinsă.
5.Iorga Anamaria11 decembrie 2018/13 decembrie 2018Contestația este respinsă.
6.Voinea Axinte Alina12 decembrie 2018/13 decembrie 2018Contestația este respinsă.
7.Cocriș Daniela12 decembrie 2018/13 decembrie 2018Contestația este respinsă.
8.Nicolau Claudiu11 decembrie 2018/15 decembrie 2018Contestația este admisă.
9.Pop Viorel Constantin10 decembrie 2018/15 decembrie 2018Contestația este respinsă.
10.Măcelaru Dumitru15 decembrie 2018/15 decembrie 2018Contestația este respinsă.
11.Postelnicu Ștefan13 decembrie 2018/15 decembrie 2018Contestația este respinsă.

Totodată, având în vedere prevederile art. 5 alin. (4) și (5) din Anexa nr. 11 la Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului de Mediere, modificată prin Hotărârea nr. 118/29.06.2018, emisă de Consiliul de Mediere, publicată în M.Of. nr. 679/06.08.2018, au fost admise 2 contestații și au fost respinse 9 contestații.

În urma soluționării contestațiilor, Consiliul de Mediere a dat publicității lista finală a mediatorilor cu drept de vot, care poate fi consultată mai jos:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 10 decembrie 2018: Lista mediatorilor autorizați activi, cu drept de vot, actualizată la data de 10 decembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 10 decembrie 2018, Consiliul de Mediere a publicat lista mediatorilor autorizați activi, cu drept de vot, actualizată până la data de astăzi.

Totodată, eventualele contestații pot fi formulate până la data de 13 decembrie 2018, inclusiv. Acestea vor fi enunțate în scris și se vor comunica pe adresa de e-mail [email protected] sau prin fax, la numărul 021/330.25.28.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva listă, astfel cum a fost publicată de către Consiliul de Mediere:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 27 noiembrie 2018: Proces-verbal al ședinței on-line cu reprezentanții CPMJ din data de 23 noiembrie 2018

Potrivit unui comunicat din data de 27 noiembrie 2018, Consiliul de Mediere a dat publicității detalii în ceea ce privește concluziile teleconferinței organizate cu reprezentanții mediatorilor din Corpul Profesional al Mediatorilor Județean, în vederea realizării instructajului privind alegerile ce vor avea loc la începutul anului viitor.

Astfel, în cadrul video-conferinței au fost prezenți reprezentanți ai Corpului Profesional al Mediatorilor din județele: Galați, Botoșani, Argeș, București, Suceava, Brașov, Cluj, Vâlcea, Teleorman, Bistrița-Năsăud, Sibiu, Harghita, Sălaj și Timișoara.

Celor prezenți le-a fost readus la cunoștință calendarul de organizare a alegerilor pentru viitoarea componență a Consiliul de Mediere.

Pentru mai multe detalii, vă prezentăm câteva dintre concluziile punctuale ale teleconferinței, astfel cum au fost publicate de către Consiliul de Mediere:

– în perioada 14-18 decembrie se vor trimite propunerile pentru componența comisiilor de alegeri, respectiv: Comisia Electorală (CE), Comisia de Soluționare a Contestațiilor (CSC), Comisia de Validare a Voturilor (CVV), Comisia de Monitorizare a Alegerilor și Observatori (1 observator pentru fiecare județ care are candidat înscris pe buletinul de vot);

ședința extraordinară a CPMJ din data de 25 ianuarie 2019, pentru tragerea la sorți a membrilor comisiilor de alegeri se va desfășura on-line, pentru a beneficia de prezența cât mai mare a reprezentanților mediatorilor din județe, iar tragerea la sorți a membrilor comisiilor se va realiza utilizând site-ul „random.org”. Această variantă de alegere a fost votată în unanimitate de către cei prezenți;

în perioada campaniei electorale, Consiliul de Mediere va organiza dezbateri transmise live, care vor oferi oportunitatea tuturor candidaților să se prezinte colegilor mediatori și să-și prezinte proiectele pentru organizarea profesiei. Aceste dezbateri vor fi moderate de un coleg mediator ales tot prin intermediul site-ului „random.org” din lista de mediatori, care deține abilitățile necesare și care își oferă disponibilitatea de a-și asuma o asemenea calitate. În unanimitate, cei prezenți au susținut această inițiativă a Consiliului de Mediere.

Totodată, Consiliul de Mediere mulțumește colegilor mediatori, reprezentanți ai CPMJ prezente, apreciind contribuția acestora ca fiind constructivă pentru buna desfășurare a alegerilor pentru viitoarea componență a Consiliului de Mediere.

Sursa informației


Update 22 noiembrie 2018: Convocare reprezentanților CPMJ în vederea realizării instructajului privind alegerile ce vor avea loc în luna februarie a anului viitor, pentru noua componență a Consiliului de Mediere

Potrivit unui comunicat din data de 22 noiembrie 2018, Consiliul de Mediere convoacă reprezentanții Corpului Profesional al Mediatorilor din Județe pentru data de vineri, 23 noiembrie 2018, începând cu ora 11.00, la o video-conferință organizată în vederea realizării instructajului privind alegerile ce vor avea loc în luna februarie a anului viitor, pentru noua componență a Consiliului de Mediere.

De asemenea, Consiliul de Mediere are rugămintea să se asigure prezența a cel puțin unuia dintre reprezentanți (președinte sau vicepreședinte/CPMJ).

Sursa informației


Update 30 octombrie 2018: Perioada de campanie pentru alegerile Consiliului de Mediere în anul 2019. Aprobarea calendarului privind organizarea acestor alegeri

Potrivit unui anunț din data de 30 octombrie 2018, Consiliul de Mediere a dat publicității detalii în ceea ce privește aprobarea perioadei de campanie pentru alegerile CdM în anul 2019, precum și a calendarului privind organizarea acestor alegeri.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare hotărârile adoptate de către Consiliul de Mediere în ceea ce privește organizarea alegerilor în anul 2019:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Hotărârea nr. 193 din 26 octombrie 2018 prin care se aprobă calendarul de alegeri 2019

Hotărârea nr. 194 din 26 octombrie 2018 cu privire la perioada de campanie pentru alegeri 2019

Sursa informației


Update 19 octombrie 2018: Lista mediatorilor cu drept de vot, în urma soluționării contestațiilor

Potrivit unui anunț din data de 19 octombrie 2018, Consiliul de Mediere a dat publicității detalii în ceea ce privește lista mediatorilor cu drept de vot în urma soluționării contestațiilor.

În urma analizării contestației la lista mediatorilor cu drept de vot – publicată la data de 12 octombrie 2018, conform prevederilor art. 5 alin. (3) și (5) din Anexa nr. 11 la Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului de Mediere, modificată prin Hotărârea nr. 118/29.06.2018 emisă de către Consiliul de Mediere, publicată în M. Of. nr. 679/06.08.2018, contestația a fost respinsă.

Astfel, lista mediatorilor cu drept de vot, publicată pe site-ul CdM, în data de 12 octombrie 2018, nu va fi modificată.

Sursa informației


Update 15 octombrie 2018: Lista mediatorilor autorizați activi cu drept de vot

Potrivit unui anunț din data de 12 octombrie 2018, Consiliul de Mediere a publicat lista mediatorilor autorizați activi cu drept de vot.

Vezi și Procedurile de organizare a alegerilor membrilor Consiliului de mediere. Prezentare generală

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva listă, astfel cum a fost publicată de către Consiliul de Mediere:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 8 octombrie 2018: Hotărârea nr. 118/2018 privind modificarea Anexei nr. 11 la Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului de Mediere, aprobat prin Hotărârea Consiliului de mediere nr. 5/2007

Potrivit unui anunț din data de 8 octombrie 2018, Consiliul de Mediere a publicat Hotărârea nr. 118 din data de 29 iunie 2018 privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului de Mediere, aprobat prin Hotărârea Consiliului de mediere nr. 5/2007.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul respectivei hotărâri, astfel cum a fost publicat de către Consiliul de Mediere:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului de Mediere referitor la procedura și regulamentul de alegeri – 2019

Potrivit unui comunicat din data de 2 iulie 2018, Consiliul de Mediere a publicat Hotărârea nr. 118 din data de 29 iunie 2018 privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului de Mediere, aprobat prin Hotărârea Consiliului de mediere nr. 5/2007.

Astfel, conform respectivei hotărâri, în temeiul art. 17 alin. (2) și al art. 71 alin. (1) din Legea nr. 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator, cu modificările și completările ulterioare, Consiliul de Mediere adoptă această hotărâre.

Conform articolului unic, Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului de Mediere, aprobat prin Hotărârea Consiliului de Mediere nr. 5/2007 (M. Of. nr. 505 din 27 iulie 2007, cu modif. ult.), se modifică și se completează.

În acest sens, se modifică anexa nr. 11 la Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului de Mediere, aprobat prin Hotărârea Consiliului de Mediere nr. 5/2007, anexă ale cărei prevederi se referă la procedura și regulamentul de alegeri – aferente anului 2019.

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul oficial al Consiliului de Mediere (cmediere.ro)

Sursa informației

[UPDATE: Actuala componența a Consiliului de Mediere] Modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului de Mediere referitor la procedura și regulamentul de alegeri – 2019 was last modified: martie 25th, 2019 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter