MMSS. Proiect: H.G. pentru modificarea H.G. nr. 426/2020 privind aprobarea standardelor de cost pentru serviciile sociale

17 aug. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 125

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS) a supus dezbaterii publice Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 426/2020 privind aprobarea standardelor de cost pentru serviciile sociale.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la acest proiect de act normativ, pot fi transmise la adresa de e-mail: [email protected], în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site.

Redăm, în continuare, principalele modificări prevăzute în Proiect:

Art. I. Hotărârea Guvernului nr. 426/2020 privind aprobarea standardelor de cost pentru serviciile sociale, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I nr. 465 din 2 iunie 2020, se modifică, după cum urmează:

1. Articolul 4 se modifică și va avea următorul cuprins:

„Art. 4. – Standardul de cost este prevăzut în anexele nr. 1-4, după cum urmează:

Campanie Craciun UJmag 2020

a) anexa nr.1, pentru serviciile sociale destinate protecției și promovării drepturilor copilului;

b) anexa nr.2, pentru serviciile sociale destinate protecției și promovării drepturilor persoanelor adulte cu dizabilități;

c) anexa nr.3, pentru serviciile sociale destinate persoanelor vârstnice;

e) anexa nr.4, pentru serviciile sociale destinate prevenirii și combaterii violenței domestice.”

2. Articolul 6 se modifică și va avea următorul cuprins:

„Art. 6 – În funcție de dinamica cheltuielilor ce compun standardele de cost prevăzute în anexele nr. 1 – 4, precum și de particularitățile în evoluție ale serviciilor sociale și de standardele de calitate aferente, prezenta hotărâre se modifică și se completează în mod corespunzător, la propunerea Ministerului Muncii și Solidarității Sociale și, după caz, a Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.”

3. Articolul 8 se modifică și va avea următorul cuprins:

„Art. 8 Anexele nr. 1-4 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.”

Pentru a consulta mai multe detalii privind Proiectul și Anexa, vă rugăm să accesați sursa informației.

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

Videoconferința regională de insolvență Buzău

🔔Vezi și MMSS. Proiect: O.U.G. privind ajustarea prețurilor contractelor de achiziție publică de produse/servicii, a contractelor sectoriale și a acordurilor cadru atribuite în domeniile apărării și securității

MMSS. Proiect: H.G. pentru modificarea H.G. nr. 426/2020 privind aprobarea standardelor de cost pentru serviciile sociale was last modified: august 17th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.