MJ. Proiectul de Hotărâre privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Ministerul Public

1 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 246

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform unui anunț, prin prezentul proiect de hotărâre a Guvernului, se propune suplimentarea numărului maxim de posturi al Ministerului Public.

Astfel, următoarele posturi vor reveni Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție:  25 de posturi de ofițeri și agenți de poliție judiciară, 7 posturi de specialiști, 6 posturi de personal auxiliar de specialitate și 3 posturi de personal conex.

Summer Black Friday pe UJmag.ro

La baza adoptării acestui proiect de hotărâre s-a aflat cadrul actual, mai precis cele 25 de posturi cu care Secția funcționează în prezent sunt insuficiente în raport cu volumul mare de lucru.

Proiectul va fi avizat de Consiliul Superior al Magistraturii și Consiliul Legislativ.

Sursa informației

 

 

MJ. Proiectul de Hotărâre privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Ministerul Public was last modified: aprilie 1st, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter