[UPDATE: Repartiția candidaților] Ministerul Sănătății. Concursul de intrare în Rezidențiat

20 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 193

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 20 noiembrie 2020: Repartiția candidaților

Potrivit site-ului oficial (www.ms.ro), Ministerul Sănătății a anunțat că demarează marți, 24 noiembrie 2020, procesul de repartiție a candidaților admiși la concursul de intrare în Rezidențiat, sesiunea din 15 noiembrie 2020.

Astfel, până în data de 27 noiembrie 2020, toți candidații care au obținut minimum 60% din punctajul maxim realizat pe fiecare domeniu, pe țară, vor alege locurile/posturile în specialitate, precum și centrele de pregătire.

Repartiția se face prin teleconferință.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.ms.ro), Ministerul Sănătății anunță începerea înscrierilor pentru concursul de intrare în Rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie, sesiunea 2020, organizat în data de 15 noiembrie 2020.

Concursul de intrare în Rezidențiat de anul acesta se va desfășura în condiții speciale, impuse de contextul epidemiologic actual, fiind prevăzute măsuri igienico-sanitare pentru protejarea candidaților, dar și a personalului implicat în organizare, precum: purtarea obligatorie a măștii medicale pe durata desfășurării examenului, circuite distincte pentru intrare/ieșire din sălile de concurs, măsurarea temperaturii la intrarea în săli, asigurarea dezinfectanților pentru mâini și suprafețe etc.

De asemenea, concursul se va desfășura în 6 centre universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara, după aceeași metodologie, pe o durată de 4 ore, sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări.

Pentru această sesiune sunt scoase la concurs un număr de 7061 locuri și posturi pe cele 3 domenii de pregătire astfel: 4518 locuri și posturi pentru domeniul medicină, câte 1219 locuri și posturi pentru medicină dentară și farmacie, un număr de 105 locuri pentru ministerele cu rețea sanitară proprie – MApN, Ministerul Justiției și MAI.

Totodată, înscrierile pentru concurs se vor efectua în perioada 8-20 octombrie 2020, inclusiv data poștei, prin direcțiile de sănătate publică, respectiv ministerele cu rețea sanitară proprie.

Condidații vor depune dosarele prin poștă sau servicii de curierat, cu confirmare de primire, iar cei care nu doresc să depună documente în copie legalizată se pot prezenta pentru depunerea dosarului, la orice direcție de sănătate publică.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Continuarea campaniei] Ministerul Sănătății. Demararea campaniei anuale de vaccinare antigripală gratuită

[UPDATE: Repartiția candidaților] Ministerul Sănătății. Concursul de intrare în Rezidențiat was last modified: noiembrie 20th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter