Ministerul Economiei. Proiect în dezbatere publică: Legea privind modificarea Legii nr. 137/2002 privind unele măsuri pentru accelerarea privatizării

12 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 212

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.economie.gov.ro), la data de 9 august 2019, Ministerul Economiei a pus în dezbatere publică Proiectul de Lege privind modificarea Legii nr. 137/2002 privind unele măsuri pentru accelerarea privatizării.

Potrivit notei de fundamentare, respectivul proiect are în vedere abrogarea dispozițiilor privind administrarea specială, astfel încât nu se va putea institui pentru viitor această procedură.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Astfel, propunerea de modificare legislativă se referă la:

a) abrogarea: art. 3 lit. f), art. 16, art. 21 si art. 48

b) modificarea: art. 35 alin. (2)

Proiectul de lege prevede ca dispoziție tranzitorie, la operatorii economici la care statul sau o autoritate a administrației publice locale deține un pachet integral sau majoritar de acțiuni și la filialele acestora și la care este în prezent instituită procedura de administrare specială, deoarece se urmărește finalizarea măsurilor de natură administrativă și financiară propuse în cadrul acestei proceduri, pentru creșterea atractivității și eficientizării activității acestor societăți, prin menținerea administrării speciale și supravegherii financiare pentru o perioadă de maxim 1 an de la data intrării în vigoare a respectivului proiect de lege.

Sursa informației

Ministerul Economiei. Proiect în dezbatere publică: Legea privind modificarea Legii nr. 137/2002 privind unele măsuri pentru accelerarea privatizării was last modified: august 12th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter