Ministerul Afacerilor Externe. Proiect în dezbatere publică: Hotărâre pentru modificarea criteriilor de salarizare în valută și a celelalte drepturi în valută și în lei ale personalului trimis în misiune permanentă în străinătate

22 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 279

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mae.ro), Ministerul Afacerilor Externe a publicat Proiectul de Hotărâre pentru modificarea anexei nr. 1 la H.G. nr. 837/1995 cu privire la criteriile de salarizare în valută și celelalte drepturi în valută și în lei ale personalului trimis în misiune permanentă în străinătate.

Potrivit notei de fundamentare, respectivul act normativ are în vedere modificarea criteriilor de salarizare în valută pentru personalul Ambasadelor României din Republica Populară Democrată Coreeană, Nigeria, Pakistan, Egipt, Federația Rusă și Moldova.

Monitor Dosare

 

Pentru a vizualiza întregul proiect, apăsați aici.

Sursa informației

Ministerul Afacerilor Externe. Proiect în dezbatere publică: Hotărâre pentru modificarea criteriilor de salarizare în valută și a celelalte drepturi în valută și în lei ale personalului trimis în misiune permanentă în străinătate was last modified: octombrie 22nd, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter