MAE. Hotărâre pentru modificarea anexei nr. 1 cu privire la criteriile de salarizare în valută și alte drepturi ale personalului trimis în misiune permanentă în străinătate

11 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 178

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform site-ului oficial (www.mae.ro), Ministerul Afacerilor Externe a publicat Proiectul de Hotărâre pentru modificarea anexei nr. 1 privind criteriile de salarizare în valută și celelalte drepturi în valută și în lei ale personalului trimis în misiune permanentă în străinătate. Prin prezentul act normativ se are în vedere modificarea criteriilor de salarizare în valută pentru personalul Ambasadelor României din Republica Populară Democrată Coreeană, Nigeria, Pakistan, Egipt, Federația Rusă și Moldova.

Potrivit art. 4 alin. (1) și (3) Secțiunea 1, Capitolul III din Anexa nr. 4 la Legea nr. 153/2017 despre salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, salariile lunare în valută ale personalului trimis în misiune permanentă în străinătate se stabilesc pe funcții, ținându-se seama de rolul, răspunderea și complexitatea atribuțiilor care revin fiecărei funcții. De asemenea se are în vedere costul vieții și condițiile de viață și de muncă din țara în care personalul își desfășoară activitatea.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Necesitatea, oportunitatea și realitatea datelor prezentate în acest act normativ aparțin inițiatorului, MAE.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației

 

MAE. Hotărâre pentru modificarea anexei nr. 1 cu privire la criteriile de salarizare în valută și alte drepturi ale personalului trimis în misiune permanentă în străinătate was last modified: noiembrie 11th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter