Microsoft România – Premiul pentru campaniile antipiraterie susținute de-a lungul timpului și pentru eforturile de protejare a drepturilor de proprietate intelectuală ale dezvoltatorilor de aplicații software

24 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 798
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristian Pavel: Un alt premiu în categoria IT&C revine unui gigant din Redmond, bine cunoscut nouă din zona respectivă – este vorba de Microsoft România. Și cu toții trebuie să ne amintim că Microsoft primește acest Premiu pentru campaniile anti-piraterie susținute de-a lungul timpului și pentru eforturile de protejare a drepturilor de proprietate intelectuală ale dezvoltatorilor de aplicații software. Am plăcerea să o invit alături de noi pe doamna Ioana Nicoară, Marketing & Communication Manager. Felicitări, Microsoft România!

Ioana Nicoară: Mulțumim frumos. Suntem onorați să primim acest premiu de la dumneavoastră, ca o încununare a eforturilor noastre în acest domeniu.

Microsoft România – Premiul pentru campaniile antipiraterie susținute de-a lungul timpului și pentru eforturile de protejare a drepturilor de proprietate intelectuală ale dezvoltatorilor de aplicații software was last modified: aprilie 24th, 2019 by Ioana Nicoară

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter