Microsoft România – Premiul pentru campaniile antipiraterie susținute de-a lungul timpului și pentru eforturile de protejare a drepturilor de proprietate intelectuală ale dezvoltatorilor de aplicații software

24 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 850

Cristian Pavel: Un alt premiu în categoria IT&C revine unui gigant din Redmond, bine cunoscut nouă din zona respectivă – este vorba de Microsoft România. Și cu toții trebuie să ne amintim că Microsoft primește acest Premiu pentru campaniile anti-piraterie susținute de-a lungul timpului și pentru eforturile de protejare a drepturilor de proprietate intelectuală ale dezvoltatorilor de aplicații software. Am plăcerea să o invit alături de noi pe doamna Ioana Nicoară, Marketing & Communication Manager. Felicitări, Microsoft România!

Ioana Nicoară: Mulțumim frumos. Suntem onorați să primim acest premiu de la dumneavoastră, ca o încununare a eforturilor noastre în acest domeniu.

Microsoft România – Premiul pentru campaniile antipiraterie susținute de-a lungul timpului și pentru eforturile de protejare a drepturilor de proprietate intelectuală ale dezvoltatorilor de aplicații software was last modified: aprilie 24th, 2019 by Ioana Nicoară
Campanie Craciun UJmag 2020

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter