MF. Temele abordate în cadrul discuției dintre ministrul Finanțelor și Comisarul european pentru economie

14 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 15
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mfinante.gov.ro), miercuri, 13 ianuarie a.c., Ministerul Finanțelor (MF) a anunțat principalele teme de discuție avute de către ministrul Finanțelor și Comisarul european pentru economie, și anume: Planurile de reforme care să sprijine redresarea economică, perspectivele economice ale anului în curs, Planul Național de Redresare și Reziliență etc.

În acest sens, ministrul român de finanțe a exprimat angajamentul puternic al Guvernului pentru implementarea tuturor planurilor de sprijinire a economiei și de reformă a sistemelor care necesită atenție, iar Oficialul european a exprimat disponibilitatea Comisiei Europene pentru asistență, dacă România consideră necesar, și încrederea într-o bună cooperare.

De asemenea, cu privire la Planul Național de Redresare și Reziliență, comisarul european a menționat că este optimist în ceea ce privește evoluția discuțiilor privind propunerea de Plan din partea României și că îl consideră o bază bună pentru discuțiile programate în următoarele luni.

Totodată, România va fi un beneficiar net al fondurilor structurale, ținând cont de faptul că subvențiile din cadrul Mecanismului de Redresare și Reziliență (RRF) reprezintă aproximativ 6% din PIB-ul românesc pentru 2019, iar o sumă similară în împrumuturi este disponibilă.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și MF. Proiect: H.G. nr. 270/2020 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor O.U.G. nr. 37/2020 privind acordarea unor facilități pentru creditele acordate de instituții de credit și instituții financiare nebancare anumitor categorii de debitori – modificări

MF. Temele abordate în cadrul discuției dintre ministrul Finanțelor și Comisarul european pentru economie was last modified: ianuarie 14th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter