MEAT. Apel către reprezentanții mediului de afaceri în vederea actualizării Clasificării activităţilor din economia naţională

9 iun. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 27

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului – MEAT (www.economie.gov.ro) a invitat reprezentanții mediului de afaceri pentru a colabora la actualizarea Clasificării activităților din economia națională – CAEN.

Acest demers survine în contextul în care ultima actualizare a Clasificării activităților din economia națională – CAEN (CAEN Rev. 1 a devenit CAEN Rev. 2), aprobată prin Ordinul președintelui Institutului Național de Statistică nr. 337/2007, a fost determinată de necesitatea respectării prevederilor Regulamentului Comisiei Europene nr. 1.893/2006 de modificare a Regulamentului Consiliului Comunității Economice Europene nr. 3.037/90 privind Nomenclatorul Activităților din Comunitatea Europeană – NACE Rev. 2, în anul 2008.

De asemenea, actualizarea CAEN care este avută în vedere are ca obiective, în principal, ordonarea informațiilor economice și sociale potrivit noului mod de organizare și funcționare a societății românești și a economiei naționale, precum și concordanța cu clasificările utilizate pe plan european și internațional.

Astfel, reprezentanții mediului de afaceri pot transmite propunerile concrete și argumentate la adresa de e-mail: [email protected], până la data de 9 iulie 2021.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [Update: Situația privind înscrierile și plățile] MEAT. Lansarea etapei de înscriere în cadrul măsurii „Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile”

MEAT. Apel către reprezentanții mediului de afaceri în vederea actualizării Clasificării activităților din economia națională was last modified: iunie 9th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter