Măsurile necesar a fi implementate la nivelul municipiului Bucureşti şi judeţului Ilfov pentru limitarea răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2 în contextul creşterii alarmante a numărului de cazuri din aceste zone (HCNSU nr. 87/2021)

19 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 91

Actul publicat în Monitorul Oficial

Sumar
 

Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 87/2021 privind stabilirea măsurilor necesar a fi implementate la nivelul municipiului București și județului Ilfov pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 în contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri din aceste zone

 

(M. Of. nr. 994 din 18 octombrie 2021)

 

Se stabilesc măsurile necesar a fi implementate la nivelul municipiului București și județului Ilfov pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 în contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri din aceste zone.

Campanie Craciun UJmag 2020

În M. Of. nr. 994 din 18 octombrie 2021 s-a publicat Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 87/2021 privind stabilirea măsurilor necesar a fi implementate la nivelul municipiului București și județului Ilfov pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 în contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri din aceste zone.

Redăm, în cele ce urmează, dispozițiile din respectiva Hotărâre.

Art. 1

„(1) Nu se validează propunerea Institutului Național de Sănătate Publică pentru instituirea măsurii carantinei la «nivelul zonei metropolitane București».

(2) Se dispune ca Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sănătății, Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ministerul Educației și Ministerul Tineretului și Sportului să intensifice acțiunile de control al respectării măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 și să aplice măsurile prevăzute de cadrul normativ în vigoare.”

Art. 2

„Se dispune ca Grupul de Suport Tehnico-Științific privind Gestionarea Bolilor Înalt Contagioase pe teritoriul României să analizeze situația epidemiologică de la nivelul municipiului București, județului Ilfov și al celorlalte zone cu incidență ridicată și să propună, după caz, noi măsuri de limitare a răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 pentru activitățile cu risc ridicat de răspândire a bolii.”

Art. 3

„Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, și se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.”

Măsurile necesar a fi implementate la nivelul municipiului București și județului Ilfov pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 în contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri din aceste zone (HCNSU nr. 87/2021) was last modified: octombrie 19th, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter