MAI. Platformă de contact online pentru relația cu publicul

23 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 48

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a lansat o platformă de contact pentru relația cu publicul, prin intermediul căreia cetățenii pot trimite petiții online direct către minister sau principalele instituții din subordine.

Astfel, platforma oferă informații privind atribuțiile generale ale structurilor ministerului, astfel încât cetățenii care doresc să transmită petiții online să poată solicita direct instituției competente, primind, astfel, răspuns într-un timp cât mai scurt. Petițiile transmise prin utilizarea formularelor online vor fi înregistrate în mod automat, petenții primind, pe adresa de e-mail indicată, numărul de înregistrare, imediat după trimiterea petiției.

De asemenea, platforma de contact cuprinde secțiuni de întrebări frecvente pentru principalele domenii de activitate ale MAI, o serie de recomandări preventive, dar și posibilitatea accesării unei linii TELVERDE de consiliere prin care se pot obține informații despre stadiul petițiilor transmise, competențele structurilor noastre și datele de contact ale acestora.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați sursa informației.

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

Vezi și Ministerul Afacerilor Interne. Programul de lucru al Direcției Generale de Pașapoarte se prelungește pe timp de vară

MAI. Platformă de contact online pentru relația cu publicul was last modified: iunie 23rd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter