JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Termenul de contestare a tabelului preliminar al creanţelor

28 feb. 2011
Vizualizari: 68
  • Legea nr. 85/2006: art. 73
  • Legea nr. 85/2006: art. 75

Potrivit art. 73 din legea insolvenței, debitorul, creditorii și orice persoană interesată pot formula contestație cu privire la creanțele și drepturile de preferință din tabelul preliminar, în termen de 5 zile de la publicarea acestuia în B.P.I. sau până la închiderea procedurii, conform art. 75 din Legea nr. 85/2006, în cazul descoperirii unui fals, dol sau eroare esențială ce au determinat admiterea creanței sau dreptului, nereprezentând eroare esențială în acest sens o creanță cu un cuantum mai mic decât cel din decizia emisă de organele fiscale.

(Curtea de Apel Ploiești, secția comercială, decizia nr. 432 din 28 februarie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Termenul de contestare a tabelului preliminar al creanțelor was last modified: octombrie 27th, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.