JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Soluțiile instanței în cazul acordului de recunoaștere a vinovăției

31 oct. 2016
Vizualizari: 120
  • NCPP: art. 485

Obligând inculpatul să nu părăsească teritoriul României, pe durata termenului de supraveghere, fară acordul instanței, în condițiile în care această obligație nu a fost negociată prin acord, prima instanță a încălcat dispozițiile art. 485 alin. (1) lit. a) NCPP, care prevăd că instanța nu poate crea pentru inculpat o situație mai grea decât cea asupra căreia s-a ajuns la un acord.

(Curtea de Apel Iași, s. pen., decizia nr. 724 din 31 octombrie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Soluțiile instanței în cazul acordului de recunoaștere a vinovăției was last modified: mai 27th, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.