JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Sentinţă pronunţată de tribunalul militar înainte de intrarea în vigoare a Legii nr. 202/2010. Căi de atac. Instanţa competentă

26 iun. 2012
Vizualizari: 74
  • Legea nr. 202/2010: art. XXIV

În cazul în care tribunalul militar teritorial a admis apelul declarat împotriva sentinței pronunțate de tribunalul militar înainte de intrarea în vigoare a Legii nr. 202/2010 și a dispus rejudecarea cauzei de către tribunalul militar, iar Curtea Militară de Apel a casat decizia pronunțată de tribunalul militar teritorial și a dispus judecarea apelului de către această instanță, tribunalul militar teritorial este instanța competentă să soluționeze apelul.

(I.C.C.J., secția penală, încheierea nr. 967 din 26 iunie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Sentință pronunțată de tribunalul militar înainte de intrarea în vigoare a Legii nr. 202/2010. Căi de atac. Instanța competentă was last modified: decembrie 3rd, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.