JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Respectarea interesului superior al minorului şi în raport de opiniile copilului ascultat în instanţă

15 iun. 2012
Vizualizari: 115
  • N.C.C.: art. 263 alin. (1)
  • N.C.C.: art. 264 alin. (4)

Orice măsură privitoare la copil trebuie luată cu respectarea interesului superior al copilului și cu luarea în considerare a opiniei copilului ascultat de instanță.

(Curtea de Apel Bacau, s. I civ., decizia nr. 1252 din 15 iunie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Respectarea interesului superior al minorului și în raport de opiniile copilului ascultat în instanță was last modified: noiembrie 15th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.