JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Plata orelor suplimentare. Foi colective de prezenţă

7 nov. 2011
Vizualizari: 162
  • C.proc.civ.: art. 129 alin. (5)

Până la înscrierea în fals, foile de prezență colectivă creează aparența juridică a unor acte valabile potrivit principiului că în sistemul de drept românesc nu există nulități de drept, astfel că acestea trebuie declarate numai pe cale judecătorească.

(Curtea de Apel Pitești, s. I civ., decizia nr. 2047 din 7 noiembrie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Plata orelor suplimentare. Foi colective de prezență was last modified: iulie 28th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.