JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Obligaţia autorităţilor administraţiei publice locale de a elibera actul administrativ solicitat de reclamant şi de a îndeplini operaţiunile materiale şi administrative pregătitoare emiterii acestui act. Imposibilitatea invocării, ca temei pentru respingerea cererii, a faptului că autorităţile locale nu au în organigramă structura organizatorică necesară eliberării actului administrativ

3 dec. 2015
Vizualizari: 73
  • Legea nr. 92/2007: art. 16

Dreptul reclamantei de a obține îndeplinirea formalităților necesare desfășurării activității nu poate fi condiționat de modul cum o autoritate înțelege să își structureze organigrama.

(Curtea de Apel Galați, SCAF, decizia nr. 3123 din 3 decembrie 2015)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Obligația autorităților administrației publice locale de a elibera actul administrativ solicitat de reclamant și de a îndeplini operațiunile materiale și administrative pregătitoare emiterii acestui act. Imposibilitatea invocării, ca temei pentru respingerea cererii, a faptului că autoritățile locale nu au în organigramă structura organizatorică necesară eliberării actului administrativ was last modified: aprilie 12th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.