JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Nerespectarea obligaţiei legale potrivit căreia cererea de pensionare şi actele doveditoare se depun la casa teritoriala de pensii în raza căreia se află domiciliul asiguratului. Consecinţe de ordin juridic

14 apr. 2010
Vizualizari: 61
  • Legea nr. 19/2000: art. 82 alin. (2)

La art. 82 alin. (2) din Legea nr. 19/2000, este statuată regula potrivit căreia cererea de pensionare, împreună cu actele doveditoare, se depune la casa teritorială de pensii în raza căreia se află domiciliul asiguratului.

(Curtea de Apel București, secția a VII-a civilă, decizia nr. 1713 din 14 aprilie 2010)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Nerespectarea obligației legale potrivit căreia cererea de pensionare și actele doveditoare se depun la casa teritoriala de pensii în raza căreia se află domiciliul asiguratului. Consecințe de ordin juridic was last modified: august 19th, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.