JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Nelegala sesizare a instanţei. Contestaţie administrativ-fiscală respinsă ca tardiv formulată. Obiectul acţiunii

22 feb. 2011
Vizualizari: 54
  • C. proc. fisc.: art. 218
  • C. proc. fisc: art. 205

Obiectul acțiunii în contencios administrativ fiscal în condițiile respingerii ca tardivă a contestației administrative la decizia de impunere îl constituie decizia de soluționare a contestației, astfel că instanța nu poate păși la analizarea fondului cauzei, ci doar, dacă este sesizată, la analiza legalității admiterii excepției tardivității contestației.

(Curtea de Apel Alba Iulia, secția de contencios administrativ și fiscal, decizia nr. 419 din 22 februarie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Nelegala sesizare a instanței. Contestație administrativ-fiscală respinsă ca tardiv formulată. Obiectul acțiunii was last modified: octombrie 25th, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.