JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Litigiu de muncă. Cerere de strămutare. Timbraj

11 apr. 2016
Vizualizari: 105
  • O.U.G. nr. 80/2013: art. 9

Întrucât în cadrul strămutării nu sunt dezbătute aspecte legate de fondul cauzei, taxa judiciară de timbru este stabilită independent de natura pricinii în raport de care s-a formulat o atare solicitare. Prin urmare, împrejurarea că dosarul a cărui strămutare se solicită are ca obiect un litigiu de muncă scutit de la plata taxei judiciare de timbru potrivit legii, nu are nicio relevanță în cadrul soluționării unei cereri de strămutare pentru care legiuitorul prevede o taxă de timbru distinctă, specifică unui asemenea incident procedural.

(I.C.C.J., s. I civ., încheierea din 11 aprilie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Litigiu de muncă. Cerere de strămutare. Timbraj was last modified: mai 22nd, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.