JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Insolvenţă. Neînregistrarea în contabilitatea societăţii debitoare a preţului imobilului vândut. Consecinţe

8 feb. 2011
Vizualizari: 48
  • Legea nr. 85/2006: art. 79-80

Neînregistrarea în contabilitatea societății debitoare a prețului imobilului vândut constituie o modalitate de fraudare a creditorilor debitoarei care conduce la anularea contractului de vânzare-cumpărare.

(Curtea de Apel București, secția a VI-a comercială, decizia nr. 210 din 8 februarie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Insolvență. Neînregistrarea în contabilitatea societății debitoare a prețului imobilului vândut. Consecințe was last modified: august 25th, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.