JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Drepturi salariale ale personalului didactic şi didactic auxiliar. Condiţiile de acordarea sporului de 15% din salariul de bază pentru condiţii vătămătoare şi periculoase

12 sept. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 38
  • Legea nr. 63/2011 - Anexa nr. 5: art. 9

Prin dispozițiile art. 9 din Anexa 5 privind Metodologia de calcul al drepturilor salariale care se acordă personalului didactic și personalului didactic auxiliar din învățământ la Legea nr. 63/2011, nu se reglementează un drept necondiționat, ci posibilitatea ordonatorului de credite de a dispune, pentru salariații din învățământ, plata unui spor de până la 15% din salariul de bază, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

(Curtea de Apel Timișoara, secția litigii de muncă și asigurări sociale, decizia nr. 953 din 12 septembrie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Drepturi salariale ale personalului didactic și didactic auxiliar. Condițiile de acordarea sporului de 15% din salariul de bază pentru condiții vătămătoare și periculoase was last modified: mai 28th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.