JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cota gratuită de energie electrică pentru pensionari. Contract colectiv de muncă care reglementează condiţiile de acordare. Relevanţă

20 iun. 2012
Vizualizari: 212
  • H.G. nr. 1041
  • H.G. nr. 1461/2003

Dispozițiile Regulamentului de punere în aplicare a dispozițiilor art. 182 din CCM la nivel de unitate prevăd că dreptul la cota de energie se acordă salariaților care au încetat raporturile de muncă cu unitatea de drept, prin pensionare, or, în speță, raporturile de muncă cu unitatea ale reclamantului au încetat prin acord, anterior pensionării.

(Curtea de Apel Suceava, secția I civilă, decizia nr. 1672 din 20 iunie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cota gratuită de energie electrică pentru pensionari. Contract colectiv de muncă care reglementează condițiile de acordare. Relevanță was last modified: iunie 22nd, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.